×
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:

Manfrotto statiivikomplekt Befree GT CF 4 MKBFRTC4GT-BH

106097
MKBFRTC4GT-BH

399

Lisa võrdlusesse0

Kogu kaup 0% intressiga!

  • 0€ sissemakse
  • 0€ lepingutasu
  • 3 kuud
  • Ainult e-poes

Kampaaniapakkumise kasutamiseks vali makseviisiks Liisi järelmaks! Loe lähemalt siin.

3-5 tööpäeva

3 tk

Periood
Kirjeldus
Manfrotto Befree GT süsinikkiust statiiv koos kuulpeaga on ideaalne kaaslane professionaalidele, kes vajavad tipptaseme kvaliteeti eriti kergelt statiivilt. Befree GT on Manfrotto reisistatiivide seast kõige sobivam professionaalseks tööks, pakkudes stabiilsut ja mugavat käsitsemist ning on samas ikka mugavalt kaasaskantav – kokkupanduna kõigest 43 cm.

Statiivi ergonoomiline disain tagab, et selle kasutamine on intuitiivne ja kiire, võimaldadest varustuse kiirelt ja lihtsalt üles seada. Befree Advanced statiivil on stabiilsed süsinikkiust jalad, mis tagavad töökindluse ka konarlikematel tööpindadel. Lisaks on sel mudelil M-lock keeratav lukustussüsteem, mis võimaldab kiiret ja mugavat jalgade lukustamist.

Statiivi jalgade asendi muutmine on tehtud võimalikult ergonoomiliseks ning on teostatav nii parema kui vasaku käega. Jalgu saab asetada kolme erineva nurga alla – ka iga jalga individuaalselt – et tagada stabiilsus ka maastikul pildistades.

Befree GT on varustatud ka Easy Link ühendusega, mis võimaldab lisaks kaamerale ühendada statiivi külge ka erinevaid foto- ning videotarvikuid nagu LED valgustid, reflektorid jm.

Statiiviga kuulub komplekti ka Manfrotto Advanced 496 alumiiniumist kuulpea (MH496-BH) – kompaktne, kuid tugev ja sujuv statiivipea. 496 kuulpea on varustatud kolme eraldiseisva juhtnupuga: peamine nupp kuulpea lukustamiseks, integreeritud hõõrdetugevuse kontroll, mis tagab ideaalse tasakaalu statiivipea ja kaamera vahel ning panoraami nupp, mis liigutab kaamerat horisontaalselt, võimaldades püüda sirge horisondiga maastikufotosid.

Advanced 496 statiivipea on varustatud ka universaalse kiirkinnitusplaadiga, mis ühildub nii RC2 kui Arca-swiss süsteemiga. Tänu sellele kiirkinnitusplaadile saab kaamera kinnitada enamikele Manfrotto ja teiste tootjate Arca-swiss statiivipeadele.

Befree GT Carbon statiivikomplekt on parim reisikaaslane profifotograafidele, kes varustusega sageli ringi rändavad. See kerge statiiv on optimaalne kombinatsioon kaasaskantavusest, jäikusest, kiirest ülesseatavusest ja mugavast käsitsetavusest. See on loodud ühe konkreetse eesmärgiga – pakkuda töökindlust, mida saab usaldada.
Toote üksikasjad
106097

Tehniline kirjeldus

Jala sektsioonide arv
4
Pea kinnitus
3/8"
Pikkus transpordiasendis
43 cm
Kaamera kinnitus
1/4"
Lood
Puudub
Maksimaalne töökõrgus
162 cm
Maksimaalne koormus
10 kg
Panoraampööre
360°
Pea tüüp
Kuulpea
Kinnitus statiivile
3/8"
Minimaalne töökõrgus
43 cm
Pea mudel
MH496-BH
Jala diameeter
25,3 mm
Kiirkinnitusplaat
200PL-PRO
Töökõrgus kesksambata
138 cm
Ette/taha kalle
-90° / 40°
Külgkalle
-90° / 40°
Jalgade kaldenurgad
22°
Maksimaalne töökoormus
10 kg

Mõõtmed

Kõrgus (mm)
115
Kaal (g)
1550
400

Muu

Värv
Must
Materjal
Süsinikkiud
Alumiinium
Arvustused
Kommentaare ei ole
Tarneinfo
Kohaletoimetamine

3-5 tööpäeva

Saadaolevad tarneviisid

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menüü

Sätted