×
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:

Manfrotto statiiv MKBFRLA4B-BHM Befree 2N1

113843
MKBFRLA4B-BHM

259

Lisa võrdlusesse0

Kogu kaup 0% intressiga!

  • 0€ sissemakse
  • 0€ lepingutasu
  • 3 kuud
  • Ainult e-poes

Kampaaniapakkumise kasutamiseks vali makseviisiks Liisi järelmaks! Loe lähemalt siin.

3-5 tööpäeva

4 tk

Periood
Kirjeldus
Manfrotto Befree 2in1 alumiiniumist statiiv koos kuulpeaga on ideaalne kaaslane edasijõudnud hobifotograafidele, kes soovivad mitmekülgsust ja töökindlust ühest lihtsast statiivist, mis sobib ideaalselt ka reisimiseks.

Tänu Befree 2in1 ergonoomilisele disainile on selle kasutamine intuitiivne ja kiire ning võimaldab varustuse kiirelt ja lihtsalt üles seada.

Lisaks ergonoomilisusele on Befree 2n1 ka väga uuendusliku disainiga. Nimelt on selles esmapilgul klassikalises statiivis peidus täissuuruses alumiiniumist üksjalg. Statiivi polsterdusega jalg on lihtsalt lahti lukustatav ning ühendatav statiivi kesksambaga – üheskoos moodustavad need täisväärtusliku üksjala, mis kannab kuni 5 kg raskust ja kõrgub 156 cm pikkuseks.

Befree 2in1 statiivil on stabiilsed jalad, mis tagavad töökindluse ka konarlikematel tööpindadel. Lisaks on sel mudelil uued QPL kinnitusklambid, mis on disainitud võimalikult mugava opereerimise eesmärgil, ent parandavad ka statiivi jäikust ning stabiilsust. Lisaks saab iga jala kaldenurka muuta individuaalselt tänu ülimugavale nurgavaliku süsteemile.  Statiivi jalgade asendi muutmine on tehtud võimalikult ergonoomiliseks ning on teostatav nii parema kui vasaku käega. Jalgu saab asetada kolme erineva nurga alla – ka iga jalga individuaalselt – et tagada stabiilsus ka maastikul pildistades.

Befree 2in1 on varustatud ka Easy Link ühendusega, mis võimaldab lisaks kaamerale ühendada statiivi külge ka erinevaid foto- ning videotarvikuid nagu LED valgustid, reflektorid jm.

Statiiviga kuulub komplekti ka Manfrotto Advanced 494 alumiiniumist kuulpea – väike, kuid võimas ja mugavalt käsitsetav statiivipea. 494 kuulpea on varustatud kolme eraldiseisva juhtnupuga: peamine nupp kuulpea lukustamiseks, integreeritud hõõrdetugevuse kontroll, mis tagab ideaalse tasakaalu statiivipea ja kaamera vahel ning panoraami nupp, mis liigutab kaamerat horisontaalselt, võimaldades püüda sirge horisondiga maastikufotosid.

Advanced 494 statiivipea on varustatud ka unikaalse kiirkinnitusplaadiga, mis ühildub nii RC2 kui Arca-swiss süsteemiga. Tänu sellele kiirkinnitusplaadile saab kaamera kinnitada enamikele Manfrotto ja teiste tootjate Arca-swiss statiivipeadele.

Befree 2in1 on parim kaks-ühes reisikaaslane fotograafidele, kes varustusega sageli ringi seiklevad. See kerge statiiv on optimaalne kombinatsioon kaasaskantavusest, jäikusest, kiirest ülesseatavusest ja mugavast käsitsetavusest. Tänu uuenduslikule disainile, mis statiivi ka üksjalaks muundab, on Befree 2in1 hea lahendus, mis annab võtetel valikuvõimaluse.
Toote üksikasjad
113843

Tehniline kirjeldus

Jala sektsioonide arv
4
Pikkus transpordiasendis
40 cm
Kaamera kinnitus
1/4"
Lood
Puudub
Maksimaalne töökõrgus
151 cm
Maksimaalne koormus
8 kg
Panoraampööre
360°
Pea tüüp
Kuulpea
Minimaalne töökõrgus
40 cm
Pea mudel
MH494-BH
Jala diameeter
22,5 mm
Kiirkinnitusplaat
200PL-PRO
Töökõrgus kesksambata
128 cm
Ette/taha kalle
-90° / 40°
Külgkalle
-90° / 40°
Jalgade kaldenurgad
22°
Maksimaalne töökoormus
8 kg

Mõõtmed

Kaal (g)
1660

Muu

Materjal
Alumiinium
Arvustused
Kommentaare ei ole
Tarneinfo
Kohaletoimetamine

3-5 tööpäeva

Saadaolevad tarneviisid

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menüü

Sätted