×
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:

Fujinon XF 90mm f/2 R LM WR objektiiv

44917
16463668

1099

Lisa võrdlusesse0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 tööpäeva

2 tk

Periood
Kirjeldus

Fujinon XF-90mm f/2 R LM WR on valgusjõuline telefiks, mille fookuskaugus on 35mm ekvivalendina 137mm ning maksimaalne ava f/2.0 ning pakub kasutajale üliteravaid pilte ning sujuvat bokeh't ka maksimaalse avaga pildistades.
Optiline konstruktsioon sellel objektiivil on 11 elementi 8 grupis (millest kolm on ED klaaselemendid). Niimoodi viiakse aberratsioonid miinimumi ning tagatakse maksimaalne teravus. Tänu 9 labaga diafragmale on bokeh sujuv ja ümar, mistõttu sobib see objekiiv suurepäraselt just portreefotograafiaks.

Üliteravad pildid isegi täisavaga pildistades
Objektiivi optiline konstruktsioon on 11 elementi 8 grupis, millest kolm on eriti madala dispersiooniga (ED) elemeti - klaaselemendid, mis vähendavad kromaatilist aberratsiooni ning tagavad terava ja detailse kujutise ka maksimaalse f/2 avaga pildistades.

Lummav bokeh
Kombineerides 9 ümara labaga diafragma optilise konstruktsiooniga, mis on disainitud minimaliseerima vinjeteerumist, saab kokku objektiivi mis loob lummava bokeh efekti kuni kaadri äärealadeni välja. Lisaks, selge subjekti eraldamine taustast on võimalik tänu teravale kujutisele ning bokeh'le teravustatud ala ees ja taga.

Ülikiire autofookus
Lineaarne mootor teravustamiseks on vaikne ning täpne. Kombineerides neli magnetit ühte lineaarsesse mootorisse, saab uue Quad Linear Motor teravustamissmootori, mis pakub kasutajale veel kiiremat teravustamist ning reageerimist, samas ka täpsemat tööd.

Teravusta lähedale
Lisaks eeskujulikule portreeobjektiivile on Fujinon XF-90mm f/2 R LM WR ka sobiv lillede, putukate jms pildistamiseks, kuna see on võimeline teravustama 60cm kaugusele ning pakub kasutajale 0,3× suurendust (1:3 ülekanne).

Ilmastikukindel disain
Lisaks viimase peal optilisele ehitusele, on XF 90mm ka ilmastikukindel. Sellel on 7 tihendit kaheksas erinevas kohas, mis kaitsevad objektiivi niiskuse ja tolmu eest ning lubavad objektiivi kasutada ka kuni -10°C juures.

Kerge ning kompaktne
See objektiiv kaalub ainult 540g ning on kompaktne - filtrikeere on ju ainult 62mm. Kombineerides selle objektiivi XF-56mm f/1.2 R portreeobjektiiviga, on nende kombineeritud kaal alla ühe kilo - perfektne portreefotograafile, kes tahab maksimaalset teravust ning kvaliteeti oma fiksobjektiividest.

Toote üksikasjad
44917

Tehniline kirjeldus

Veekindlus
Tolmukindel ja niiskuskindel
Sobib mudelitele
Fujifilm X seeria hübriidkaamerad

Mõõtmed

Kaal (g)
540

Muu

Komplektis
Objektiiv, eesmine objektiivikork, tagumine objektiivikork, päikesevarjuk, pehme vutlar

Objektiiv

Diafragma labade arv
7
Objektiivi tüüp
Tele

Pildistabilisaator

Pildistabilisaator
Puudub
Arvustused
Kommentaare ei ole
Tarneinfo
Kohaletoimetamine

3-5 tööpäeva

Saadaolevad tarneviisid

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menüü

Sätted