×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Redleaf rajakaamera T20WF 4K WiFi

270380
RL3930

149

Add to compare0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 рабочих дней

4 шт.

Период
Описание
  • WiFi ja Bluetooth ühenduvusega rajakaamera
  • Kaasasolev päikesepaneel tagab katkematu töö
  • Maksimaalne video eraldusvõime: 4K 3840 × 2160 30 kaadrit/s
  • Muljetavaldav maksimaalne foto eraldusvõime: 46 MP (9040 × 5072)
  • 5000 mAh aku, võimalus laadida akut päikesepaneeli või USB-C liidese kaudu
  • Videote salvestamine ja fotode tegemine on võimalik ka pimedas
  • Kaugjuhtimine ja juurdepääs salvestatud meediale telefonirakendusest
  • Telefonirakendus pakub ka reaalajas video eelvaadet
  • Värviline 2,4-tolline ekraan kaamera hõlpsaks kasutamiseks
  • Heli salvestamise võimalus, sisseehitatud kõlar
  • Sisseehitatud liikumisandur kolme tundlikkuse režiimiga
  • Automaatne videosalvestus liikumise tuvastamisel
  • Liikumisanduri reageerimisaeg on vaid 0,3 sekundit
  • IP66 ilmastikukindlus tagab täieliku vastupidavuse tolmule ja pritsmetele
  • Töötemperatuur: -20–60 °C
  • Video salvestamine microSD mälukaartidele (kuni 256 GB)
  • Kaasas rihm ja paigalduskomplekt kaamera mugavaks puule kinnitamiseks
  • Komplektis on ka puutüve imiteeriv kamuflaažikate

Muljetavaldav foto- ja videokvaliteet
Redleaf T20WF 4K WiFi rajakaamera võimaldab jäädvustada muljetavaldava detailsuse ja kõrge eraldusvõimega videoid ja fotosid. Kas otsid võimalust tuvastada isikut, kes jätab Sinu kinnistule regulaarselt prügi? Või ehk tahad paremini mõista ümbritsevas metsas elavate loomade harjumusi? See kaamera võimaldab jäädvustada fotosid kõrge maksimaalse eraldusvõimega – 9040 × 5072. Need fotod sobivad suurepäraselt ka printimiseks. Salvestatud videomaterjali 4K eraldusvõime tagab suurepärase pildikvaliteedi nii väikesel nutitelefoni ekraanil kui ka suurel teleril.

Kaks toitevõimalust
Redleaf T20WF 4K WiFi rajakaameras kasutatav sisseehitatud 5000 mAh aku annab Sulle toiteallika osas erakordse paindlikkuse. Tänu päikesepaneelile võib seade katkematult töötada mitu kuud. Lihtsalt aseta kaamera strateegilisse asukohta, kus päikesekiired võimaldavad akut regulaarselt laadida. Teise võimalusena saab seadet laadida USB-C liidese kaudu. See on praktiline lahendus olukordadeks, kus vajad aku kiiret laadimist, kuid Sul pole juurdepääsu päikesekiirtele.

Kaasas funktsionaalne päikesepaneel
Päikesepaneel on eraldi moodul, mis ei ole püsivalt integreeritud Redleaf T20WF 4K WiFi rajakaamerasse. See annab Sulle võimaluse paigutada see veidi teise kohta, et päikesevalgust paremini kinni püüda. 120 cm pikkune kaabel tagab mugava ühenduse. Paneeli paigaldamine on lihtne, täpselt nagu kaamera ise – võid kasutada kruvisid ja polte või spetsiaalset kinnitusrihma. Lisaks on päikesemoodul varustatud pöördliigendiga, mis võimaldab täpselt häälestada kaldenurka päikese suhtes. Seade, nagu ka kaamera, vastab IP66 nõuetele.

Redleaf T20WF 4K WiFi rajakaamera
Redleaf T20WF 4K WiFi rajakaamera vastab IP66 standardile, seega ei hirmuta seda tugev vesi ega tolm. Tänu sellele ei pea Sa muretsema varikatuse ega täiendavate kaitsemeetmete pärast. Õhukindel korpus tagab kaamera korraliku töö nii lumetuisu, tugeva vihma kui ka eriti kuumade päevade ajal. Seade võib töötada temperatuuridel -20–60 °C, seega võid olla kindel, et liikumisega aktiveeritav jälgimine on tõhus nii suvel kui ka talvel.

Suurepärane nähtavus ka öösel
Tänu infrapuna valgusdioodide kasutamisele suudab Redleaf T20WF 4K WiFi kaamera jäädvustada kvaliteetseid mustvalgeid videoid ja fotosid, töötades täielikus pimeduses. Öösel töötades aktiveerub seade, kui tunneb ära liikumise kuni 20 meetri kauguselt. Oluline on see, et kiiratav infrapunavalgus on täiesti nähtamatu. Tänu sellele töötab kaamera märkamatult, sekkumata loomade loomulikku käitumisse.

Kiire reageerimine liikumisele
Vaid 0,3-sekundilise reageerimisajaga liikumisandur sobib suurepäraselt olukordadeks, kus välkkiire reageerimisaeg on ülioluline. Seade tuvastab edukalt sissetungija või metslooma kuni 20 meetri kauguselt. Iga elusolend, olenemata kellaajast, jäädvustatakse kohe, kui ta kaamerale läheneb. Lisaks võimaldab see rajakaamera Sul pidevalt jälgida oma ala või vara, pakkudes tõhusat valvet ööpäevaringselt.

WiFi ja Bluetooth ühenduvus
Sa ei pea Redleaf T20WF 4K WiFi kaamerat iga kord lahti võtma, kui soovid jäädvustatud fotosid ja videoid üle vaadata. Seda tänu WILDLIFE CAM telefonirakendusele, mis on saadaval nii iOS kui ka Android nutitelefonidele. See annab Sulle juurdepääsu kaamerale, sealhulgas seaded, kaugjuhtimine, reaalajas eelvaade ja salvestatud failid. Kaamera korpusel on ka 2,4" ekraan ja funktsionaalsed nupud. Kui Sul pole nutitelefoni käepärast, saad kasutada neid salvestiste ülevaatamiseks või seadete muutmiseks.

Mugav paigaldussüsteem
Redleaf T20WF 4K WiFi kaameraga on kaasas kaks rihma, mis hõlbustavad kiiret ja mugavat paigaldamist, nii põhimooduli koos objektiiviga kui ka päikesepaneeli. Kasutades tugevaid rihmasid, oled kindel, et seadmed püsivad paigal mitu kuud. Komplektiga on kaasas ka tihvtid ja kruvid, mis töötavad hästi kõikjal, kus kinnitusrihmad ebaõnnestuvad.

Täiuslik kamuflaaž
Täiendav komplekt, mis muudab Redleaf T20WF 4K WiFi kaamera veelgi paremaks, on puutüve imiteeriv kamuflaažikate. Paneel maskeerib kaamera suurepäraselt loomulikus keskkonnas, võimaldades diskreetset jälgimist. Ülekattega muutub kaamera kõrvalseisjatele nähtamatuks, säilitades samal ajal täieliku funktsionaalsuse video salvestamiseks ja fotode tegemiseks.

Looduse helid
Redleaf T20WF 4K WiFi kaameraga jäädvustatud videod ei taga mitte ainult suurepärast pildikvaliteeti, vaid ka realistlikult renderdatud heli. Sisseehitatud mikrofon võimaldab jäädvustada loodushääli, näiteks linnulaulu, metskitse hüüatusi või huntide öist ulgumist. See on ainulaadne võimalus sukelduda ehtsasse looduse helipilti.

Fotode ja videote salvestamine
Redleaf T20WF 4K WiFi kaamera on varustatud microSD (TF) mälukaardi pesaga, mis toetab kuni 256 GB mälukaarti. See tähendab, et Sul on võimalus salvestada sadu tunde videomaterjali ja tuhandeid fotosid. See tähendab, et Sa ei pea regulaarselt külastama kohta, kuhu kaamera on paigutatud, et mittevajalikke andmeid käsitsi kustutada. Lisaks kirjutab kaamera automaatselt üle kõige vanemad failid, tagades sarnaselt täiustatud autokaameratele pideva salvestamise.
Подробнее о товаре
270380

Технические характеристики

Töötemperatuur
-20 – 60 °C
Salvestusmeedium
Mälukaart
Vooluallikas
Integreeritud aku
Päikesepaneel
Failitüübid
MPEG-4
JPEG
Sobivad mälukaardid
microSD (kuni 256 GB)
Foto funktsioon
Jah
Öörežiim
Jah

Сеть

Версия Bluetooth
Bluetooth 5.0
Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n

Мультимедиа

Встроенные колонки
+

Батарея

Тип аккумулятора
Liitium-ioon aku

Размеры

Ширина (мм)
136
Высота (мм)
138
Глубина (мм)
30
Вес (г)
290

Другое

Komplekti sisu
Kaamera
USB - USB-C kaabel
Kamuflaažikate
Kruvid
Paigaldusrihmad
Päikesepaneel

Сенсор

Suurim pildimõõt pikslites
9040 × 5072

Объектив

Fookuskaugus
4,15 mm
Ava
f/1.6

Запись видео

Mikrofon
Jah
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings