×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Redleaf linnuvaatluskaamera RD001

281006
RL4146

159

Add to compare0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 рабочих дней

2 шт.

Период
Описание

Redleaf RD001 linnuvaatluskaamera-söötja on uuenduslik seade, mis annab Sulle võimaluse näha lindude elu ilma pideva vaatlemiseta. Tänu võimalusele salvestada videoid Full HD eraldusvõimega ja infrapuna-LED-idele saad suurepärase kvaliteediga salvestusi isegi öösel. Akut saab laadida päikesepaneeli või välise toiteallika (USB-C) abil. Automaatne liikumisreaktsioon võimaldab lindude tegevuse tuvastamisel kohe salvestamist alustada. Seade töötab tasuta nutitelefoni rakendusega. RD001 on karmidele ilmastikutingimustele vastupidav, kergesti puhastatav ja lihtsalt paigaldatav, mistõttu on see ideaalne tööriist ornitoloogia- ja loodusesõpradele.

  • Uuenduslik sisseehitatud kaameraga lindude söötja
  • Full HD (1920 × 1080 15p) video lahutusvõime
  • Infrapuna LED-id tagavad nähtavuse ka pimedas
  • Sisseehitatud 5000 mAh aku
  • Kaasasolev päikesepaneel võimaldab seadet toita päikeseenergiaga
  • Võimalus toita kaamerat ka USB-C liidese kaudu
  • Täielikult laetud seade võib ooterežiimis vastu pidada kuni 1 aasta
  • IP65 ilmastikukindlus tagab vastupidavuse tolmule ja veejugadele
  • Töötemperatuur: -10–45 °C
  • Video salvestamine microSD mälukaardile (kuni 128 GB)
  • Võimaldab Bluetooth/WiFi-ühendust nutitelefoniga
  • Sisseehitatud liikumisandur salvestamise automaatseks aktiveerimiseks
  • Kaugjuhtimispult ja juurdepääs salvestatud videotele mobiilirakendusest (Android/iOS)
  • Rakendus võimaldab pilvesalvestust
  • Kergesti puhastatavatest materjalidest korpus
  • Kaasas rihm ja paigalduskomplekt kaamera mugavaks paigaldamiseks erinevatele pindadele


Salajane linnuelu
Kas oled huvitatud üksikasjalikest videotest, mis jäädvustavad Sinu piirkonnas elavate lindude ilu? Kas soovid lähedalt vaadata külastajaid, keda oma aias regulaarselt toidad? Või huvitab Sind lihtsalt ornitoloogia? Redleaf RD001 kaamera-söötja on lindudega suhete loomine veelgi põnevam kogemus. Tänu Redleaf RD001 pakutavale Full HD eraldusvõimele saad nautida suurepärase kvaliteediga videomaterjali, mis avaldab muljet oma suure detailsusega, olenemata sellest, kas vaatad seda nutitelefonist või suurest telerist.

Automaatne reaktsioon liikumisele
Sukeldu lindude põnevasse maailma uuendusliku automaatse liikumisreaktsiooni funktsiooniga. Sa ei jää ühestki õhkutõusmisest, maandumisest ega naljakast akrobaatikast ilma. Täiustatud sensor, millega Redleaf RD001 kaamera on varustatud, tuvastab väikseimagi liikumise söötja ümber ja alustab kohe salvestamist. Nii on lihtne jäädvustada unustamatuid hetki lindude elust, ilma et oleks vaja pidevat vaatlemist või kaamera käsitsi aktiveerimist.

Videote salvestamine öösel
Tänu infrapuna-LED-idele võimaldab Redleaf RD001 jäädvustada selget videomaterjali ka pimeduses. Pimedas lülitub öörežiim automaatselt sisse. Infrapunariba on palja silmaga nähtamatu, vältides lindude hirmutamist.

Kaasas päikesepaneel
Redleaf RD001 on varustatud 5000 mAh akuga. Täielikult laetuna võib see töötada ooterežiimis kuni 1 aasta. Kui Sa ei soovi laadida seadet USB-C liidese, akupanga või traditsioonilise laadija kaudu, saad kasutada kaasasolevat päikesepaneeli. Paigalda lihtsalt kaamera kohta, mis võimaldab päikesel energiat anda. Siis suudab kaamera kuude kaupa ühes kohas püsida, olles valmis jäädvustama igat lindu, kes sööma tuleb.

WiFi ühenduvus
Redleaf RD001 kaamera võimaldab Sul kiiresti seadistada ja ühendada nutitelefoni WiFi kaudu. Telefonirakendusega saad alati kontrollida signaali tugevust reaalajas. Kui leviala ei ulatu kaamera paigaldamise kohale, pole midagi valesti. Siis saad ühenduse luua nutitelefoniga loodud leviala kaudu. Nii leiad alati optimaalse võimaluse seadmete vahel suhelda ja linde segamatult jälgida.

Linnusöötja-vaatluskaamera
Redleaf RD001 kaameraga ei pea Sa muretsema täiendavate varikatuste ja eriliste kaitsetingimuste pärast. Seda seetõttu, et seade vastab IP65 standardile, mis tähendab, et see on tolmu- ja pritsmekindel. Kaamera töötab temperatuuridel -10–45 °C, nii et võid olla kindel, et liikumisega aktiveeritud seire toimib suurema osa aastast.

Lihtne juurdepääs lindude maiustustele
Unikaalse Redleaf RD001 kaameraga ootavad Sinu linnukülalised tõelist pidusööki. Külvipaagi maht on umbes 1,5 liitrit. Nii on Sul lihtne pakkuda oma lindudele rohkelt nende lemmikmaiuseid. Täitmine on kiire ja lihtne. Lihtsalt kalluta varikatust ja lisa toit. Komplektist leiad ka neli puuviljahoidikut, mis meelitavad kindlasti ka pirtsakamaid linnuliike. Kui serveerid oma külalistele õunu, apelsine või muid magusaid maiustusi, teenid kindlasti parima linnuvõõrustaja märgi.

VicoHome rakendus
Redleaf RD001 kaamera töötab suurepäraselt koos tasuta VicoHome rakendusega, mille saad alla laadida Google Playst või App Store’ist. See võimaldab mugavalt jälgida söötja juures toituvaid linde. Sealt saad alustada ka salvestamist või seadistada seadet vastavalt oma vajadustele. Lisaks tuletab rakendus meelde ka aku laadimist, kui Sa parasjagu päikesepaneeli ei kasuta.

Kuni 128 GB salvestusruumi
Söötja allosas asuva silikoonkorgi alt leiad microSD-kaardi pesa. Seade toetab mälukaarti mahuga kuni 128 GB. See võimaldab Sul arhiveerida nädalate või isegi kuude kaupa videoid. See on ideaalne, kui Sa ei taha ühestki kaamera salvestatud tegevust ilma jääda. VicoHome rakenduse kaudu saad tellida ka tasulise pilveteenuse.

Mugav paigaldus
Redleaf RD001 kaameraga on kaasas spetsiaalne kinnitusrihm, mis teeb seadme kiire ja mugava paigaldamise lihtsaks. Kinnitades söötja selle abil (näiteks puu külge), võid olla kindel, et see püsib oma asendis mitu kuud. Komplektis on ka kinnituseks kruvid ja tüüblid.

Linnuliikide määramine
Linnuvaatluskaamera võimaldab lisaks lindude vaatlemisele ka uusi liike tundma õppida ja nende kohta teadmisi hankida. See on ideaalne valik igas vanuses ornitoloogiahuvilistele. VicoHome rakendus võimaldab Sul tuvastada rohkem kui 10 000 linnuliiki. Kui kaamera tuvastab looma, saad kohe teate ja infokomplekti oma väikese külastaja kohta. See ainulaadne funktsioon võimaldab Sul oma teadmisi laiendada ja veelgi rohkem teada saada lähedalasuvate lindude harjumuste kohta. Linnu identifitseerimisfunktsioon on saadaval tasulise lisateenusena. Sellele kehtib ka 30-päevaline tasuta prooviaeg.

Lihtne puhastamine
Redleaf RD001 on disainitud selliselt, et seda oleks ka mugav puhastada. Piisab, kui kord nädalas sirutad käe pehme harja ja õrna desinfektsioonivahendi järele. Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele on mustuse eemaldamine kiire ja lihtne. Nii tagad oma tiivulistele sõpradele turvalise ja tervisliku keskkonna, nautides samal ajal kaamera-söötja pikaajalist ja mugavat kasutamist.

Подробнее о товаре
281006

Технические характеристики

Водозащита
IP65
Töötemperatuur
-10 – 45 °C
Video resolutsioon
FullHD 1920 x 1080
Salvestusmeedium
Mälukaart
Vooluallikas
Integreeritud aku
Sobivad mälukaardid
microSD (kuni 128 GB)
Foto funktsioon
Jah
Öörežiim
Jah

Интерфейсы

Ühendusliides
Bluetooth

Батарея

Емкость батареи (мА·ч)
5000

Размеры

Ширина (мм)
200
Высота (мм)
250
Глубина (мм)
195
Вес (г)
1810

Другое

Komplekti sisu
Kaamera
USB – USB-C kaabel
Kinnitusklamber
Päikesepaneel
Tüüblid
Väline antenn
Söögialus
Varikatus
Linnuplatvorm
Kinnituskruvid

Объектив

Fookuskaugus
3,3 mm
Ava
f/2.0
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings