Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:
Harilik leesputk on välimuselt tõeliselt tagasihoidlik ja lihtne ürt, kuid kogenud koka jaoks võimas tööriist köögis. See sarnaneb selleri ja peterselliga, kuid on intensiivsema maitsega.
Sageli on näha, et harilikku leesputke kasutatakse koos teiste ürtidega, et luua täiuslikke maitseid. Ära kunagi lase sellel kesksele kohale tõusta, vaid kasuta seda pigem salajase koostisosana, et lisada oma roa aroomile ja maitsele veidi midagi erilist.
Traditsiooniliselt on harilik leesputk Euroopas ja Suurbritannias läbi aegade palju kasutatud ja võib-olla mõnevõrra unustatud, kuid tänu julgele ja omanäolisele maitsele tuleb see kindlasti tagasi toiduvalmistamise uue trendina.
Sageli on näha, et harilikku leesputke kasutatakse koos teiste ürtidega, et luua täiuslikke maitseid. Ära kunagi lase sellel kesksele kohale tõusta, vaid kasuta seda pigem salajase koostisosana, et lisada oma roa aroomile ja maitsele veidi midagi erilist.
Traditsiooniliselt on harilik leesputk Euroopas ja Suurbritannias läbi aegade palju kasutatud ja võib-olla mõnevõrra unustatud, kuid tänu julgele ja omanäolisele maitsele tuleb see kindlasti tagasi toiduvalmistamise uue trendina.
- Idaneb: 7–14 päevaga
- Saagikoristus: 5–12 nädalat
- Kasvab kõige paremini temperatuuril: 18–26° C