×
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:

Yamaha SR-X40ABL ( Black )

SR-X40ABL

449

Lisa võrdlusesse0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 tööpäeva

5 tk

Periood
Kirjeldus

Uuendage oma kodukino Dolby Atmos 3D-taimestava heliga True X Bar 40A 180W 2.1.2-kanalilise Dolby Atmos Sound Bariga Yamahalt. Kui SR-X40A ühendatakse HDMI ARC/eARC kaudu ühilduva teleriga, kasutab ta Dolby Atmos ülespoole suunatud kõlareid ja Yamaha True Sound tehnoloogiat, et ümbritseda teid uusimate videomängude, striimitud video ja Blu-ray plaatide heliga. Mängige muusikat juhtmevabalt integreeritud Bluetooth ja Airplay 2 abil ning pääsete mobiilseadmetele mõeldud Yamaha rakenduse kaudu ligi Spotify connect ja Tidal connect'ile. Kontrollige süsteemi ja reguleerige seadeid kaasasoleva kaugjuhtimispuldi, iOS-i ja Androidi jaoks mõeldud tasuta mobiilirakenduse või Amazon Alexa abil. True X Bar 40A töötab hästi iseseisvalt või täiendab ruumilise heli seadistust koos Yamaha True X juhtmevabade kõlaritega (müüakse eraldi) vasaku ja parema tagumise kanalina ning Yamaha True X Sub 100 subwooferiga täiustatud basside jaoks.

Yamaha True Sound
Ühendades muusikainstrumentide arendusest pärit akustilise tehnoloogia ja professionaalsete helirakenduste elektroonilise tehnoloogia, pakub Yamaha True Soundi otse teie koju. True X Bar 40A on loodud True Soundi optimeerimiseks. Kõik alates tagumisest kambrist kuni unikaalselt disainitud bassirefleksportini ja kangasteni on valitud nende võime tõttu reprodutseerida heli peeneid nüansse.

Dolby Atmos
Dolby Atmos parandab kuulamiskogemust, lisades kõrgusekanali, mis jätab mulje, et heli tuleb sinust ülevalt. SR-X40A heliriba on 2.1.2-kanaliline konstruktsioon, mis koosneb vasakust ja paremast esikõlarist, kahest sisseehitatud subwooferist ning vasakust ja paremast ülespoole suunatud Dolby Atmos-kõlarist. Täpselt valmistatud kõlarite draiverid ja täiustatud heliedastustehnoloogia, mida SR-X40A kasutab, koos Dolby Atmosega loovad helivälja, mis ümbritseb ja viib teid sügavamale teie lemmiktelesaateid, filme, mänge ja muusikat kuulama.

Bassilaiendus ja juhtmevaba subwoofer valmis
SR-X40A sisaldab kahte sisseehitatud 3″ subwooferit. Lisaks tugevdab Bass Extension iga bassisignaali, et tagada rikkalik ja võimas heli. Veelgi suurema bassi ja parema madalsageduse saavutamiseks lisage juhtmevaba Yamaha True X Sub 100 subwoofer (müüakse eraldi).

Traadita Surround Ready
Avastage revolutsiooniline uus heli ristmik, kui kombineerite True X Bar 50A ja True X juhtmevabad surround-kõlarid (müüakse eraldi). True X-seeria ühendab Dolby Atmos'i filmilise sukeldumise teie telerisse ja vabaduse, mida saate ühe nupuvajutusega kuhugi kaasa võtta, koos kaasaskantavate kõlaritega. True X ribad ühenduvad juhtmevabalt True X surround-kõlaritega, mida saab panna ükskõik kuhu toas. Juhtmevabad True X kõlarid toimivad ka kaasaskantavate Bluetooth-kõlaritena. Vajutage lihtsalt nuppu Solo ja teil on muusika kõikjal olemas.

Yamaha Clear Voice
Kas teil on raske kuulda teledialoogi? Yamaha Clear Voice'i tehnoloogia muudab inimhääled paremini kuuldavaks. Kuule iga sõna - alates YouTube'i videotest kuni filmide ja seriaalideni, eriti kui taustamuusika ja heliefektid üritavad keskmesse tungida.

Isikupärastatud heli
SR-X40A annab teile mitmeid võimalusi heli kohandamiseks vastavalt teie sisule ja isiklikule maitsele. Valige nelja helirežiimi vahel, reguleerige subwooferi taset kaugjuhtimispuldi sõltumatu reguleerimise abil ja valige EQ just nii, nagu teile meeldib, kasutades mobiilirakenduses olevaid tooniregulaatoreid. Nelja erineva helirežiimiga saate heli kohandada vastavalt oma sisule ja meeleolule. Stereorežiim sobib suurepäraselt muusika ja podcastide jaoks. Standardrežiim sobib ideaalselt telesaadete jaoks. Proovige mängurežiimi, et sukelduda viimasesse lahingusse, ja kasutage filmirežiimi, et luua ulatuslik kinokogemus.
Soundbar:
Kanalite konfiguratsioon 2.1.2-kanaliline
Korpuse tüüp Hermeetiline
Passiivsed radiaatorid 0
Madala sagedusega draiverid 2 x 3″ / 7,5 cm koonus
Keskmised draiverid 2 x 1,8 x 2,6″ / 4,6 x 6,6 cm elliptiline koonus
Full-Range draiverid 2 x 2″ / 5,2 cm ülespoole suunatud koonus
Võimendi võimsus 180 W
Sageduskaugus 55 Hz kuni 22 kHz (Soundbar)
Impedants 6 Ohmi

Ühendatavus
Sisendid
1 x HDMI
1 x Optiline TOSLINK - Audio
Väljundid
1 x HDMI - ARC/eARC
USB I/O
1 x USB-A (määramata liides) (teenus)
Ethernet
LAN
Traadita audio protokollid
AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect, TIDAL Connect, Wi-Fi
Traadita ühendus
Wi-Fi 5 (802.11ac) / Bluetooth 5.0
Bluetooth
5.0
NFC
Ei
Bluetooth-profiilid
A2DP
Bluetooth koodekite tugi
AAC
SBC
Traadita side ulatus 32.8′ / 10 m (Bluetooth)
Mobiilirakendusega ühilduv Jah: Android & iOS
Rakenduse nimi: App: Sound Bar Controller
*Augustist 2023: Kõige ajakohasemat ühilduvust kontrollige tootjalt

Ühilduvus:
Audio dekodeerimine
Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, LPCM, PCM
HDMI vastavus
ARC, CEC, eARC

Võimsus:
Energiatarve
36 W (Soundbar)
2 W (võrgu ooterežiim)
AC sisendvõimsus
100 kuni 120 VAC, 50 / 60 Hz

Füüsiline
Seinale paigaldatav
Jah
Soovitatav ekraani suurus
43″ ja suurem
Mõõtmed
40 x 2,5 x 4,4″ / 1015 x 63 x 112 mm (Soundbar)
Kaal
8.6 lb / 3.9 kg (Soundbar)

Toote üksikasjad
SR-X40ABL

Andmeside

Bluetooth
+
WiFi
+

Multimeedia

Helikanalid
2.1.2
Arvustused
Kommentaare ei ole
Tarneinfo
Kohaletoimetamine

3-5 tööpäeva

Saadaolevad tarneviisid

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette (+)

Menüü

Sätted