×
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:

Vsett 8 48V/21Ah LG

4744784011833

1321

Lisa võrdlusesse0
3-5 tööpäeva

5+ tk

Periood
Kirjeldus

Elektritõukeratas VSETT 8 pakub erakordset disaini, mugavust ja lisaks võimsust, millest teised tuntud elektritõukerataste tootjad vaid unistada võivad. Kohandage elektritõukeratas oma vajadustega - juhtraua kõrgust saab reguleerida vastavalt teie pikkusele ja eelistustele. Laiendatud astmelaud tagab parema tasakaalu ja suurendab sõidumugavust. Ainsana turul olevatest mudelitest on VSETT suunatulede paigutatud otse pöidla alla. VSETT elektritõukeratast saab sisse lülitada spetsiaalse NFC kiibi abil.

Sõida igal pool nagu siledal asfaldil - võimsad amortisaatorid ja vastupidavad 8,5-tollised rehvid taluvad suurepäraselt erinevaid pinnase ebatasasusi. Saate sõita liival, asfaldil, küngastel, kividel ja läbi aukude ning nautida sealjuures suurepärast sõidumugavust.

PAKUME KOHAPEAL PROOVISÕIDU VÕIMALUST

Kas kardate rehvi purunemist? Seekord mitte! VSETT 8 tagumine ratas ei ole õhkrehv ja ei ole vaja  muretseda rehvi purunemise pärast.
Kõik andmed käeulatuses - kergesti loetav ekraan, mis annab teile täieliku ülevaate sõiduki kõige olulisemate parameetrite üle. Näete tõukeratta kiirust, käiku, aku laetuse olekut või läbisõitu. Lisaks saate määrata maksimaalse kiiruse, kiirenduse, püsikiiruse hoidja, käigu, nullist startimise ja palju muid väärtuslikke funktsioone.
Tundke vabadust ja sõitke ilma piiranguteta - VSETT 8 üks suurimaid eeliseid on võimas 800W mootor, mis teeb võimalikuks mugava sõitmise kiirusega kuni 25 km/h.
Tähelepanu väärib veel mahukas aku (21Ah, 48V), mis tagab ühe laadimisega väga muljetavaldava sõiduulatuse kuni 75 km. VSETT 8-l on 2 laadijat, tänu millele on laadimisaeg veelgi lühem.
Ohutu pidurdamise eest hoolitsevad 2 pidurit (ees ja taga), mida toetab tõhus turvapidurisüsteem, lülitades mootori automaatselt välja, kui elektritõukeratta pidurihooba tõmmatakse. Tunnustamist väärib ka asjaolu, et aku on peidetud platvormi sisse. See lahendus parandab sõiduki stabiilsust ja lisaks parandab tõukeratta kasutamise ohutust.
Sõitke olenemata ajast või ilmastikutingimustest. VSETT tõukeratastel on kõik, mida vajate pika sõidu nautimiseks. Tõhus valgustus (2 esi- ja tagatuld) parandab nähtavust ka hämaras. Tugevalt kinnitatud poritiivad (asuvad sõiduki mõlemal küljel) tagavad, et teie sõit on ohutu ka siis, kui teel on vesi, lumi või muda.
Voldi VSETT elektritõukertas kokku kahe lihtsa sammuga ja hoiustage soovitud kohta. Seda saab kokku voltida sõna otseses mõttes sekunditega ja eriti mugav lahendus on kokkupandavad juhtraua käepidemed. Tõukeratas kaalub vaid 21 kg ja kokkupanduna on selle pikkus vaid 114 cm. Tänu sellele saate selle edukalt mahutada igasse pagasiruumi, laua alla ja isegi kappi.
VSETT on põhjalikult läbimõeldud disainiga, mille tõestuseks on asjaolu, et iga element on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ning kaablid on ümbriste ja poomi sees (nii et miski ei paista välja!).

Toote üksikasjad
4744784011833

Tehniline kirjeldus

Läbitav vahemaa kuni (km)
75
Maksimaalne liikumiskiirus (km h)
25
Laadimisaeg
6,5-13 h

Aku

Aku tüüp
Li-ion

Mõõtmed

Kaal (kg)
21
Maksimaalne kandevõime (kg)
120

Muu

Komplektis
Laadija
Arvustused
Kommentaare ei ole
Tarneinfo
Kohaletoimetamine

3-5 tööpäeva

Saadaolevad tarneviisid

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette (+)

Menüü

Sätted