×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Manfrotto statiivikomplekt Befree Advanced Kit MKBFRTC4-BH

106098
MKBFRTC4-BH

369

Add to compare0

Kogu kaup 0% intressiga!

  • 0€ sissemakse
  • 0€ lepingutasu
  • 3 kuud
  • Ainult e-poes

Kampaaniapakkumise kasutamiseks vali makseviisiks Liisi järelmaks! Loe lähemalt siin.

3-5 рабочих дней

5+ шт.

Период
Описание
Manfrotto Befree Advanced Carbon Twist süsinikkiust statiiv koos kuulpeaga on ideaalne kaaslane asjaarmastajatele, kes ootavad statiivist usaldusväärset töökindlust aga ka mugavat kaasaskantavust.

Tänu Befree Advanced ergonoomilisele disainile on selle kasutamine intuitiivne ja kiire, võimaldadest varustuse kiirelt ja lihtsalt üles seada. Befree Advanced statiivil on stabiilsed jalad, mis tagavad töökindluse ka konarlikematel tööpindadel. Lisaks on sel mudelil M-lock keeratav lukustussüsteem, mis võimaldab kiiret ja mugavat jalgade lukustamist.

Statiivi jalgade asendi muutmine on tehtud võimalikult ergonoomiliseks ning on teostatav nii parema kui vasaku käega. Jalgu saab asetada kolme erineva nurga alla – ka iga jalga individuaalselt – et tagada stabiilsus ka maastikul pildistades.

Befree Advanced on varustatud ka Easy Link ühendusega, mis võimaldab lisaks kaamerale ühendada statiivi külge ka erinevaid foto- ning videotarvikuid nagu LED valgustid, reflektorid jm.

Statiiviga kuulub komplekti ka Manfrotto Advanced 494 alumiiniumist kuulpea – väike, kuid võimas ja mugavalt käsitsetav statiivipea. 494 kuulpea on varustatud kolme eraldiseisva juhtnupuga: peamine nupp kuulpea lukustamiseks, integreeritud hõõrdetugevuse kontroll, mis tagab ideaalse tasakaalu statiivipea ja kaamera vahel ning panoraami nupp, mis liigutab kaamerat horisontaalselt, võimaldades püüda sirge horisondiga maastikufotosid.

Advanced 494 statiivipea on varustatud ka unikaalse kiirkinnitusplaadiga, mis ühildub nii RC2 kui Arca-swiss süsteemiga. Tänu sellele kiirkinnitusplaadile saab kaamera kinnitada enamikele Manfrotto ja teiste tootjate Arca-swiss statiivipeadele.

Befree Advanced statiivikomplekt on parim reisikaaslane fotograafidele, kes varustusega sageli ringi seiklevad. See kerge statiiv on optimaalne kombinatsioon kaasaskantavusest, jäikusest, kiirest ülesseatavusest ja mugavast käsitsetavusest. See on loodud ühe konkreetse eesmärgiga – pakkuda töökindlust, mida saab usaldada.
Подробнее о товаре
106098

Технические характеристики

Jala sektsioonide arv
4
Pea kinnitus
3/8"
Pikkus transpordiasendis
41 cm
Kaamera kinnitus
1/4"
Lood
Puudub
Maksimaalne töökõrgus
150 cm
Maksimaalne koormus
8 kg
Panoraampööre
360°
Pea tüüp
Kuulpea
Kinnitus statiivile
3/8"
Minimaalne töökõrgus
41 cm
Pea mudel
MH494-BH
Jala diameeter
21,7 mm
Kiirkinnitusplaat
200PL-PRO
Töökõrgus kesksambata
127 cm
Ette/taha kalle
-90° / 40°
Külgkalle
-90° / 40°
Jalgade kaldenurgad
22°
Maksimaalne töökoormus
8 kg

Размеры

Высота (мм)
100
Вес (г)
1250
320

Другое

Материал
Süsinikkiud
Alumiinium
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings