×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Yamaha R-N600ASI (hõbedane)

R-N600ASI

699

Add to compare0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 рабочих дней

5+ шт.

Период
Описание

Süsteem kõigi teie muusikakomponentide jaoks
Armastad muusikat? Yamahal on pikk traditsioon ehitada stereoseadmeid, mis lihtsalt kõlavad suurepäraselt. R-N600A-l on palju juhtmega ja juhtmeta ühendusvõimalusi oma lemmikallikate (sh vinüülplaatide) mängimiseks, lisaks on sisseehitatud AM/FM-tuuner raadiojaamade kuulamiseks.

Audiofiilsed elemendid lihtsustatud stereovastuvõtjas
R-N600A on varustatud Yamaha's Total Purity Audio Reproduction Technology (või ″ToP-ART″), mis on disainiprintsiip, mida kasutatakse mitmetes ettevõtte arenenumates vastuvõtjates. Sellel on sümmeetriline vasaku/parema vooluahela paigutus, signaali otsekohesus ja vibratsiooni summutav šassii. Kõrgklassi ESS SABRE DAC töötleb teie digitaalseid muusikaallikaid ja Pure Direct režiimil möödub vastuvõtja tooniregulaatoritest, et anda teile heli, mis on võimalikult lähedane originaalsalvestusele. Lisaks sellele on veel palju võimsust ja tulemuseks on laitmatu heli.

Füüsilisi ühendusi on ohtralt
See vastuvõtja katab teid sisendite ja väljundite osas. On neli paari analoog stereo- RCA liinitasemel audiosisendeid selliste komponentide jaoks nagu CD-mängijad ja välised DACid, pluss spetsiaalne fonosisend liikuva magnetkassetiga plaadimängija ühendamiseks. Kahe kanaliga süsteemi lisamiseks on mono RCA-väljund, mis võimaldab lisada kahe kanaliga subwooferi.

Inimestele, kes soovivad oma muusikat uuesti salvestada, on R-N600A-l kaks RCA-tasandi heliväljundit. Ühendage kassetiplaat, CD-salvesti või isegi vanakooli spiraal-mängija, et saada vanaaegne helielamus.


Ka digitaalseid ühendusi on palju. Koduvõrguga ühendamiseks on olemas Ethernet-port ning paari optilise sisendi kaudu saab ühendada täiendavaid digitaalallikaid, näiteks televiisori ja Blu-ray-mängija. Kaks koaksiaalset sisendit võimaldavad kasutada kvaliteetset sisseehitatud DAC-i koos ühilduvate helikomponentidega.

Streaming- ja juhtimisvõimalused Yamaha′s MusicCast süsteemi kaudu
R-N600A-l on mugav sisseehitatud Wi-Fi ja Bluetooth muusika striimimiseks arvutist või mobiilseadmest. Apple AirPlay® 2 võimaldab voogedastust otse iPhone®-ist või iPad®ist ja paluda Siril Apple Musicut esitada. Sisseehitatud MusicCast pakub juurdepääsu nii teie kohalikele failidele kui ka populaarsetele voogedastusteenustele, nagu Amazon Music HD, TIDAL, Spotify ja muud (mõne teenuse jaoks on vaja tellimuslepingut). Lisaks võimaldab hääljuhtimine Amazon Alexa ja Google Assistant seadmete abil hõlpsasti juhtida kõiki MusicCastiga ühendatud seadmeid.
Toote tipphetked:
80 vatti kanali kohta 8 oomi (20-20 000 Hz) 0,07% THD juures
32-bitine/384kHz ESS SABRE ES9010K2M DAC
Pure Direct režiim võimaldab muusikasignaalidel läbida võimalikult lühikese tee läbi seadme vooluahela puhtama heli saavutamiseks
AM/FM tuuner
Kaasas on kaugjuhtimispult

Streaming-funktsioonid:
sisseehitatud Wi-Fi muusika kuulamiseks võrku ühendatud arvutist, tasuta internetiraadiost ja muusikateenustest
kahesuunaline Bluetooth (versioon 4.2) võimaldab striimida muusikat ühilduvatest allikatest ja ühilduvatest kõlaritest või kõrvaklappidest
Apple AirPlay 2 võimaldab voogedastust otse iPhone®-ist või iPad®ist ja paluda Siril Apple Musicut esitada
MusicCast pakub juurdepääsu populaarsetele voogedastusteenustele, nagu Qobuz, Amazon Music HD, TIDAL, Spotify® ja muud (mõne teenuse jaoks on vaja tellimust)
tasuta MusicCasti rakendus on saadaval Apple® ja Android™ seadmetele
töötab koos Amazon Alexa ja Google Assistant hääljuhtidega

Ühendused:
digitaalsed audiosisendid: 2 optilist ja 2 koaksiaalset
4 analoog stereo- RCA liinitasemel audiosisendit
MM (liikuva magnetiga) phono sisend plaadimängija ühendamiseks
2 analoog RCA line-tasandi stereosageduslike plaadiväljundite väljundit
esipaneeli USB Type-A port USB-mälupulgalt muusika esitamiseks
toetatud failiformaadid: MP3, WMA, MPEG-4, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC ja DSD
Ethernet-port juhtmega võrguühenduse jaoks
A/B kõlariväljundi terminalid
mono RCA väljund võimendusega subwooferi ühendamiseks
esipaneeli 1/4″ kõrvaklappide väljund

Подробнее о товаре
R-N600ASI
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings