×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Yamaha RX-A2A AV-vastuvõtja (must)

RX-A2ABL

949

Add to compare0

Kogu kaup 0% intressiga!

  • 0€ sissemakse
  • 0€ lepingutasu
  • 3 kuud
  • Ainult e-poes

Kampaaniapakkumise kasutamiseks vali makseviisiks Liisi järelmaks! Loe lähemalt siin.

3-5 рабочих дней

5+ шт.

Период
Описание

Viienda oma meelelahutus järgmisele tasemele. Professionaalse kvaliteediga video ja Dolby Atmos® kaudu immersiivse ruumilise heli abil muudab RX-A2A täielikult kodukino.


AV-vastuvõtjate võrdlusstandard
AVENTAGE AV-vastuvõtjad on võrdlusstandard, millega kõiki teisi võrreldakse. Kirglik projekteerimine ja hoolikas tähelepanu detailidele loovad Yamaha True Soundi tunnusjooned. Kvaliteeti on tunda disainis ja valmistuses - igast elektrilisest rajast, komponendist ja materjalist. Iga element on põhjalikult uuritud, et saavutada parimad, esmaklassilised tulemused. AVENTAGE AV-vastuvõtja on visuaalne ja akustiline kunstiteos.


HINGAMATTAV HÄÄL
Dolby Atmos® ja Dolby Atmos Height Virtualization*
Tunnetage Dolby Atmos'is iga mõõdet. Nautige 5.1 surround-kõlarite süsteemi ja kahte lisakõlarit või kahte Dolby Atmos'i kõrgusekõlarit, mis pakuvad dramaatilisi kõrgusekõlarefekte tõeliselt ümbritseva heli jaoks.

Neile, kelle süsteemis ei ole katuses olevaid või ülespoole suunatud kõlareid, saab Dolby Atmos Height Virtualization* tehnoloogia abil simuleerida Atmos'i elamust. Konfigureerige kuni viis kõlarit, et jäljendada kahe ülesse paigaldatud kõlarite efekti, või kasutage kõiki seitset kanalit, et simuleerida nelja ülesse paigaldatud kõlarite võimsat efekti.

* Dolby Atmos Height Virtualization on saadaval tulevase uuenduse kaudu


DTS:X®
DTS:X immersiivne heliformaat paigutab heli sinna, kus see loomulikult ruumis esineks, luues elulähedase, mitmemõõtmelise heli. Lisatud DTS Neural:X™ ruumilise ümberkaardistamise mootor pakub paremat immersiooni ja kõrgendatud realismi kõigis teie lemmikfilmides.



CINEMA DSP 3D filmide, muusika ja mängude jaoks
See ainulaadne Yamaha patenteeritud helivälja loomise tehnoloogia, mis loodi mõõdetud helivälja andmete ja digitaalse signaalitöötluse kombineerimisel. Yamaha kogus helivälja andmeid kuulsatest kontserdisaalidest ja muusikaklubidest üle kogu maailma, kasutades oma rikkalikke kogemusi kontserdisaalide kujundamise, kõnekaja ja miksimise valdkonnas. Digitaliseerides seda tohutut andmehulka ja lisades selle spetsiaalsetesse LSI-seadmetesse, taastab see tõhusalt kontserdisaalide ja muusikaklubide ruume teie kodus. Sukelduge oma filmide hämmastavasse realismi ja sisenege sügava teatriheli maailma.


Kompressiooniga muusika võimendaja
Kui muusika on kodeeritud digitaalselt kokkusurutud formaati, nagu MP3, kannatab sagedusvahe. Yamaha Compressed Music Enhancer kasutab keerukat digitaalset signaalitöötlust, kasutades eksklusiivseid algoritme, et taastada kaotatu, nii et muusika kõlab alati nii, nagu peaks.



Kõrge tõusu kiirusega võimendi
Slew rate mõõdab, kui kiiresti suudab võimendi reageerida sisendtaseme kiirele muutusele, mis aitab kaasa täpse signaali edastamisele ja on eriti efektiivne kõrge eraldusvõimega helisignaalide puhul. See äsja disainitud vooluahel saavutab nii suure tõusukiiruse kui ka stabiilse signaaliülekande, mis võimaldab tal käsitleda iga helisignaali täpselt ja täpselt.


KÄSITÖÖTLUS
Anti-Resonants-tehnoloogia kiil
Anti-Resonance Technology (A.R.T.) Wedge on viies jalg šassiiüksuse aluse keskel. See summutab toitetrafost, võimsustransistoritest ja jahutusradiaatoritest tulenevaid vibratsioone, samuti vibratsioone, mis võivad olla põhjustatud kõlaritest lähtuvast helist - tagades dünaamilise heli ja fokuseeritud, täpse taasesituse.


FILMID JA MÄNGUD KUIDAS EI OLE VAJALIKULT
HDR ja HDR10+*

HDR (kõrge dünaamilise ulatusega) video pakub uskumatut kontrasti, sujuvat tooni ja rikkalikke, eredaid värve - andes teile täieliku, kõrglahutusega naudingu erakordselt realistliku ja loomuliku pildikvaliteediga.

HDR10+ parandab oluliselt videosisu dünaamilist ulatust (valguse ja tumeduse suhe) stseenide (või isegi kaadrite kaupa). Samuti parandab see kaadripõhiste metaandmete abil stseeni omadusi heledate ja tumedate vahel, nii et olulised detailid jäävad alles. See võimaldab kuvaritel kujutisi realistlikumalt esitada, järgides looja kavatsust.

* HDR10+ on saadaval tulevase uuenduse kaudu.


4K120AB*, 8K60B* ja 4K60
Toetab läbivalt 8K/4K resolutsioonide ja kõrgema värskendussagedusega lahendusi ühe täiustatud kaabliga, mis võimaldab sujuvat integreerimist HDMI ökosüsteemi. 8K pakub ülisuurt vaatamiskogemust 2x suurema horisontaalse ja vertikaalse eraldusvõimega kui 4K ja 4 korda suurema arvu pikslitega ning koos 60 Hz värskendussagedusega võimaldab sisu sujuvat ja teravat vaatamist kiirete tegevustega. 4K120 võimaldab ülikiiresti liikuvat UHD-pilti, mis on terav ja terav, võimaldades spordi, põnevusfilmide, suure jõudlusega mängude ja VR-i jaoks märkimisväärset kasu. See toetab ka Dolby Vision™ ja Hybrid Log-Gamma.

* 4K120AB ja 8K60B on saadaval tulevase uuenduse kaudu.


Täiustatud meedia ja mängimine (ALLM, VRR, QMS, QFT)*
Täiustatud meedia- ja mängufunktsioonid tagavad täiendavalt sujuva ja sujuva liikumise ja üleminekud mängude, filmide ja videote puhul. Nende hulka kuuluvad: Auto Low Latency Mode (ALLM), mis võimaldab ideaalse latentsuse seadistuse automaatset seadistamist, mis võimaldab sujuvat, viivituseta ja katkematut vaatamist ja interaktiivsust Variable Refresh Rate (VRR) vähendab või kõrvaldab viivituse, takerdumise ja kaadri katkemise, et mängimine oleks sujuvam ja üksikasjalikum. Quick Media Switching (QMS) filmide ja video puhul kõrvaldab viivituse, mis võib põhjustada tühje kaadreid enne sisu kuvamist, ja Quick Frame Transport (QFT), mis vähendab viivitust sujuvama, viivituseta mängimise ja reaalajas interaktiivse virtuaalreaalsuse jaoks.

* Need funktsioonid on saadaval tulevase uuenduse kaudu.


SUUNITLETUD SINU RAAMATULE
YPAO™ automaatne ruumikalibreerimine koos R.S.C. ja Multipointiga
YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analüüsib teie ruumi akustikat, mõõdab kõlarite omadusi ja reguleerib soovimatuid peegeldunud helisid, et optimeerida teie kodukino iga kanalit. R.S.C. (Reflected Sound Control) analüüsib ruumi akustikat ja mõõdab erinevaid kõlarite omadusi, seejärel kalibreerib heliparameetrid, et saavutada optimaalne heli kaheksast kuulamisasendist ükskõik millises kuulamisasendis.

Lihtsalt asetades kaasasoleva mikrofoni kuulamispositsioonile ja lülitades YPAO sisse, kalibreeritakse süsteem automaatselt, tagades teie kodukino ruumis parima heli.


MusicCast Surround
Kombineerige see AV-vastuvõtja koos MusicCast 50 või kahe juhtmevaba voogedastusega MusicCast 20 kõlariga ja nautige MusicCast Surroundi, luues 5.1-kanalilise kodukino koos juhtmevaba ruumilise heliga. Veelgi enam, saate hämmastavalt realistliku heli koos puhta, segadusteta seadistusega. Muutke oma elutuba hõlpsasti kodukinosaaliks, kus saate täielikult nautida filme ja muusikat.


Võluv disain
Yamaha AV-vastuvõtjad on valmistatud hoolika disaini ja käsitööga, et luua visuaalne ja akustiline kunstiteos.

Tõrgeteta šassiikonstruktsioon kindlustab veelgi stabiilsuse joondamist jõudluses. See pakub kaunist vormi, mis süvendab AVENTAGE'i ainulaadsust ja suurendab veelgi olulisemat akustilist autoriteeti.


Traditsioonidest inspireeritud ja uusi värskeid disainiprintsiipe sisaldav AVENTAGE'i uus välimus näitab inseneritehnikat kõige uuenduslikumal ja aukartustäratavamal moel.


Stseeni nupud viivad teid hõlpsasti teie lemmiksisu juurde
SCENE-nuppe on neli. Saate neid eelseadistada erinevate sisendite, samuti helivälja programmi, Music Enhancer'i, HDMI-väljundi ja muu jaoks. Sisendeid saab määrata konkreetsetele allikatele, näiteks FM- või Interneti-raadiojaamale, voogedastusteenuse jaamale, USB-seadmele või arvutis või NAS-is (võrgus) olevale loole. Kui olete nupud seadistanud, vajutage lihtsalt ühte nuppu põhiseadmel või kaugjuhtimispuldil, et vastuvõtja sisse lülitada ja kuulata soovitud muusikat. Nuppe saab igal ajal uuesti seadistada.


LIHTNE SEADISTUS, LIHTNE KASUTAMINE
Lihtne ja lihtne koos MusicCast rakendusega
Kasutage oma nutitelefoni või tahvelarvutit koos MusicCast rakendusega, et AV-vastuvõtjat kiiresti ja lihtsalt juhtida ning seadistusi muuta. Rakendus pakub samu funktsioone kui kaugjuhtimispult kõigile teie MusicCastiga ühilduvatele seadmetele, samuti täielikku multiroomi audiojuhtimist.


Hääljuhtimine (Alexa, Google Assistant ja Siri)
Töötab hõlpsasti Alexa, Google Assistant ja Siri (Airplay 2 kaudu), nii et teie AV-vastuvõtja on alati teie käsutuses ja kogu teie kodu saab elavneda.


AV Setup Guide App
Ei mingeid muresid, ei mingit segadust. Kasutage seda rakendust, et saada ekspertide abi oma AV-vastuvõtja ja allikaseadmete seadistamiseks. See juhendab teid isegi mitmesuguste muude seadete, näiteks kõlarite ühendamise, teleri ja allikaseadmete ühendamise ning võimendi määramise kaudu.


STREAMING, APPS JA MUU
Multi-room Audio - MusicCast
Kujutage ette, et jagate kogu oma armastatud muusikat kogu kodus - olenemata formaadist. Alates teie lemmikvinüülist kuni AirPlay 2, Bluetooth® kuni muusika voogedastusteenusteni ja isegi helistamiseni telerist - MusicCast pakub kõike seda.

Lisaks on kõik MusicCasti tooted disainitud nii, et helikvaliteet on esikohal. Toetatud on kõrgresolutsiooniga formaadid, sealhulgas Apple Lossless (ALAC) kuni 96 kHz, WAV, FLAC ja AIFF kuni 384 kHz.


AirPlay 2
Hey Siri. Mängi muusikat köögis ja elutoas.

AirPlay 2 lisab võimaluse voogedastada Apple Musicut ja teisi voogedastusteenuseid mitmesse MusicCast-seadmesse üle kogu kodu. Saate seda hõlpsasti juhtida iPhone'ist või iPadist, ühendada selle HomePodiga või lihtsalt kasutada hääljuhtimist ja paluda Sirilt abi.


Stream it All
Avastage muusikamaailma sisseehitatud muusika voogedastusteenustega. Sünkroonides oma esitusloendeid ja lugusid nutitelefonist või arvutist AV-vastuvõtjasse, teevad muusika voogedastusteenused lihtsaks kas oma lemmikute kuulamise või uue muusika avastamise.



eARC
Vabastage oma 4K-sisu täielik potentsiaal. Enhanced Audio Return Channel (tuntud ka kui eARC) on järgmise põlvkonna ARC - see on saadaval Yamaha juhtivates AV-reciverites.


eARC edastab olemasoleva HDMI-ühenduse kaudu täislahutusega mitmekanalilisi audioformaate, nagu Dolby® TrueHD ja DTS-HD®, andes teile kõige realistlikuma ruumilise heli kogemuse oma lemmikfilmidesse ja -hetkedesse sukeldumiseks.


Zone 2
Tänu Zone 2 ühilduvatele kõlariklemmidele saab see süsteem saata sama (või isegi erinevat) AV-allikat, mis mängib põhiruumis, teises ruumis esitamiseks. Näiteks kui teil on magamistuppa, kööki või terrassile paigaldatud kõlarid, saate minna sellesse teise ruumi ja nautida sama või teistsuguse põhiruumi sisu kuulamist.



Phono
See AV-vastuvõtja pakub spetsiaalseid fonosisendiklemmid, mis võimaldavad teil ühendada plaadimängija ja nautida muusikat oma vinüülkogust.
Kanalite arv7.2
Võimendi võimsus100 W (8 oomi, 0,06% THD)
Video UpscalingKuni 4K
3D võimekusInformatsioon ei ole saadaval
Dolby heliformaadi ühilduvusDolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround
DTS Sound Format CompatibilityDTS:X, DTS-HD Master Audio
HDMI sisend(id)7
HDMI väljund(id)1
Komposiitvideo sisend(id)Puudub
Komposiitvideo väljund(id)Puudub
Komponentvideo sisend(id)Puudub
Komponentvideoväljund(id)Puudub
Analoogaudio sisend(id) (RCA sisendid)4
Analoog audio väljund(id) (RCA väljundid)Puudub
Eelvõimendi sisend / Phono sisendJa
Eelvõimendi väljund(id)2.2-kanaliline
Optiline digitaalne(d) helisisend(id)1
Koaksiaalne(ad) digitaalne(ad) helisisend(id) 1
Koaksiaalne digitaalne heliväljund(id)Puudub
iPodi ühenduvusVa Airplay kaudu
Kõrvaklappide/liiniväljund(id)1
USB port(id)1
Ethernet port(id)1
RaadiotuunerAM/FM
Streaming teenuse ühilduvus / ühenduvusJa
DAC tüüp32-bit / 384kHz (Burr-Brown)
Multi-Zone2 tsooni
Wi-Fi / Bluetooth ühenduvusWi-Fi + Bluetooth
HDMI-CECJa
IR Extender Port1 In / 1 Out
ARC (HDMI Audio Return Channel)eARC tugi
12V TriggerJa
DLNA sertifitseeritudInformatsioon ei ole saadaval
HDCP vastavusHDCP 2.3.

Подробнее о товаре
RX-A2ABL
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings