×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Sony juhtmevaba mikrofon ECM-S1 Wireless Streaming

415393
ECMS1.CE7

473,90

Add to compare0
3-7 рабочих дней

1 шт.

Период
Описание

Striimimiseks ja ja taskuhäälingusaadete salvestamiseks loodud juhtmevaba mikrofon
Sony ECM-S1 on parim valik striimimiseks ja taskuhäälingute salvestamiseks, tagades kvaliteetse ja selge häälesalvestuse ilma viivituseta. Mikrofon tuleb koos pop-filtri ja alusega, mida saab hõlpsalt kinnitada ka mikrofonipoomi külge, et luua täiuslik stuudiokomplekt. Ühenda mikrofon arvutiga USB kaudu või otse kaamera MI pesasse ja oledki salvestuseks valmis.

Selge helisalvestus kõigis olukordades
ECM-S1 sisaldab Sony enda digitaalset helitehnoloogiat, mis pakub erakordset salvestuskogemust. Eemalda ümbritsev müra, kasutades Noise-Cut tehnoloogiat ja muuda helisalvestuse suunda ringsuunalisest ühesuunaliseks või stereoks, tagades igas tipptasemel kvaliteedi igas olukorras.

Striimi kõikjalt
Sony ECM-S1 mikrofonil võimaldab striimida kõikjalt, kinnitades vastuvõtja lihtsalt kaamera külge, ühendades juhtmega USB kaudu ja juhtmevabalt Bluetoothi kaudu. 13-tunnise akukestvuse, kuni 150 m tööulatuse ja madala heli latentsusega saad oma taskuhäälingusaadete seadistuse kõikjale kaasa võtta või imelihtsalt täiustada oma kodust seadistust vähemate kaablitega.

Lihtne kasutada juba karbist välja võttes
Sony ECM-S1 on loodud nii, et Sa ei pea kunagi lootma mingile rakendusele või tarkvarale, et heli üle kontrollida. Pääsed otse ligi mikrofoni ja kõrvaklappide helitasemetele ning juhtida lülitite abil helisuunda ja müravähenduse funktsioone. Põhjalik helijuhtimine on Sinu sõrmeotstes.

Kompaktne ja viimistletud disain
Sony ECM-S1 on loodud sisuloojaid silmas pidades, nii et see on ühtaegu kompaktne kui ka kerge, et see otseülekande ajal liiga palju silma ei torkaks või et seda saaks ekrgesti enamiku mikrofonipoomidele jm tarvikutele kinnitada ilma kandevõime piiranguteta. Elegantse mati musta viimistlusega disain sulandub igasse stuudiosse.

Подробнее о товаре
274439

Технические характеристики

Vooluallikas
Laetav aku
Kasutab kaamera akut

Интерфейсы

Ühendusliides
USB
Bluetooth

Батарея

Aku kestvus
13 tundi

Другое

Komplekti sisu
Vastuvõtja
Mikrofon
Kandekott
Pop-filter
Ühenduspesa kate
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-7 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings