×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Pioneer DJ HDJ-CUE1BT-K

HDJ-CUE1BT-K

99

Add to compare0
3-5 рабочих дней

5+ шт.

Период
Описание

My Style, My Cue
Alusta oma DJ-reisi HDJ-CUE1 kõrvaklappidega. Need stiilsed DJ-kõrvaklapid põhinevad meie profimudelite DNA-l, kuid on saadaval palju tagasihoidlikuma hinnaga.

Kuigi need algtaseme kõrvaklapid on meie seni kõige taskukohasem paar, vastavad nad paljudele meie professionaalsete kõrvaklappide sarja omadustele ja kvaliteedile. Valige HDJ-CUE1 profi välimuse, rikkaliku heli, kompaktse ja paindliku disaini ning kvaliteetse viimistluse jaoks. Nautige profi-tasemel HDJ-X5-lt päritud spetsiaalset helituuningut, kuulete suurepäraselt bassi ja kick-drummi madalaid sagedusi, nii et saate täpselt miksida ja teate täpselt, mida teie sõbrad kuulevad, kui te järgmise loo maha lasete.

Valige oma lemmik erinevatest värvidest, mis sobivad teie individuaalsele stiilile, ja kuulake muusikat liikvel olles tänu sisseehitatud Bluetooth-tehnoloogiale. Soovi korral võid valida ka juhtmega kõrvaklappide versiooni.


Tüüp: kinnine, dünaamiline
Elemendid: 40 mm
Sagedusreaktsioon: 5 - 30 000 Hz
Impedants: 32 Ω
Kõrgus: 104 dB
Bluetooth v5.0
Tarvikud kaasas: 1,2 m spiraalkaabel, USB-laadimiskaabel
Kaal: 250 g (ilma kaabliteta).

Данные о продукте обновляются и переводятся. Если вам нужна дополнительная информация о продукте или помощь в понимании текста на иностранном языке, сообщите нам об этом по электронной почте abi@onoff.ee. Мы отправим вам ответ как можно скорее. Мы извиняемся за любые неудобства!
Подробнее о товаре
HDJ-CUE1BT-K
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings