×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Yamaha YAS-209 heliriba koos SW-ga (must)

YAS-209

299

Add to compare0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 рабочих дней

5+ шт.

Период
Описание

Heli, mis sobib teie suure teleriga
Kuigi telerid muutuvad suuremaks, valmistab nende helikvaliteet sageli jätkuvalt pettumust. Yamaha YAS-209 on siin, et seda parandada! Sisseehitatud stereokõlarid ja juhtmevaba subwoofer annavad teile võimsa ja kaasahaarava heli, mis on teie telerist puudu. Tänu Clear Voice režiimile kuulete lõpuks ka dialoogi nii, nagu see peaks olema - teravalt ja selgelt.

DTS Virtual:X - ruumiline heli ilma lisakõlariteta
Yamaha YAS209 avaldab muljet DTS Virtual:X tehnoloogiaga. Virtual:X jätab helist kõrgusmulje, mis tähendab, et sellised efektid nagu üle pea lendav helikopter või langev vihm kõlavad realistlikumalt kui kunagi varem - ilma et oleks vaja lisakõlareid laes.

Võimas bass juhtmevabalt subwooferilt
Võimaldades teil tegevusfilmi või muusikakontserdi parimaks muuta, lisab eraldi subwoofer realistlikkuse taseme, mis on rohkem hi-fi kui televisioon. YAS-209 abil tunnete plahvatusohtlikke heliribasid ja kuulete muusikakontsertide võimsat heli täiesti uuel tasemel. Ja mis kõige parem, see lisajõud tuleb väga väheste ebamugavustega. Juhtmevaba subfunktsiooni ühendus tähendab, et soundbari ja subwooferi vahel ei ole mingit kaablit. Subwoofer ise on kompaktne ja kergesti paigutatav, vajades vaid pistikupesa, et ühendada ja käima saada.

Alexa hääljuhtimine
Tänu Amazoni sisseehitatud Alexale piisab sellest, kui küsida. Kasulikud hääljuhtimisega funktsioonid hõlmavad helitugevuse muutmist, allika valimist, vaigistamist ja voogedastusteenuste, nagu Amazon Music, valimist. Loomulikult ei pea see puudutama ainult heli. Alexalt saab küsida ka ilma kohta või seadistada taimeri.

Muusika striimimine
Lae alla Yamaha Sound Bar Controller rakendus (Apple iOS või Android) ja saad striimida oma salvestatud muusikat ja lemmikmuusikateenuseid, nagu Spotify (lisakonto vajalik) ja Amazon Music. Rakendus võimaldab teil ka ühendada oma võrgus olevaid NAS-kettaid (Network Attached Storage) ja striimida salvestatud muusikat. Lihtsalt ühendage oma võrguruuteriga wifi või Ethernet-kaabli abil ja olete valmis.

Bluetooth see
Kui teil on probleeme wi-fi vastuvõtuga või eelistate veelgi lihtsamat seadistamist, saate oma muusikaseadme ühendada ka Bluetoothi kaudu. Kuna üha rohkem plaadimängijaid on nüüdseks varustatud Bluetooth-väljundiga, on see väga mugav viis oma plaatide kuulamiseks. Või ühendage lihtsalt oma nutitelefon muusika kiireks voogedastuseks

Lihtne HDMI-ühendus
Tänu paindlikule ühendatavusele ühildub YAS-209 enamiku teleritega. HDMI-pesad on ühilduvad HDR10, Dolby Visioni, HLG ja HDCP2.3-ga - see tähendab, et need töötavad koos tippkvaliteediga voogedastuse ja UHD Blu-ray allikatega. HDMI-ühendused (1 sisse/1 välja) on ka 3D-valmis ja toetavad Audio Return Channel (ARC) funktsiooni, mis vähendab kaabeldamist. Kui te ei saa kasutada HDMI-d, on olemas ka optiline digitaalne sisend.

Kuula, millist vahet teeb võimas heli sinu filmiõhtutel Yamaha YAS-209 abil.
Üldine

Juhtide keskuse üksus: Eesmine L/R: 4,6 cm (1-3/4") koonus × 4, Kõlar: 2,5 cm (1″) kuppel × 2, Subwoofer: 16 cm (6-1/2") koonus
Võimsus 200 W (keskosa: 50 W × 2-kanaliline, subwoofer: 100 W)
Võimsus Keskseadme võimsus: 25 W, 4,3 W (hääljuhtimisvalmis), subwoofer: 20 W
Ooterežiimi energiatarbimine Keskseade: 0,2 W (HDMI juhtimine välja lülitatud, võrgu ooterežiim välja lülitatud), 1,6 / 1,8 / 1,7 W (HDMI juhtimine välja lülitatud, võrgu ooterežiim sisse lülitatud [Wired / Wi-Fi / Bluetooth®]), 0,6 W (HDMI juhtimine sisse lülitatud, võrgu ooterežiim välja lülitatud), 2,2 W (HDMI juhtimine sisse lülitatud, võrgu ooterežiim sisse lülitatud), Subwoofer: 0,8 W
Mõõtmed (S x K x S) Keskseadme mõõtmed: (36-5/8″ × 2-1/2″ × 4-1/4″), Subwoofer: 191 × 420 × 406 mm (7-1/2″ × 16-1/2″ × 16″)
Kaal Keskseadme kaal: 2,7 kg (6 lbs), subwoofer: 7,9 kg (17,4 lbs)
Sisend / väljund

HDMI 1 sisse / 1 välja
Digitaalne optiline 1 sisse
HDMI

4K läbilaskmine Jah (50 / 60 Hz YCbCr=4:4:4, HDR10, HLG ja HDCP2.3)
3D läbipääs Jah
ARC Jah
CEC Jah
Automaatne huulte sünkroonimine Jah
Helitehnoloogia Surround tehnoloogia DTS® Virtual:X™
Surround režiim Muusika, telesaade, film, sport, mäng
Compressed Music Enhancer Jah (Bluetoothi puhul)
Basside laiendamine Jah
Audioformaadid

Dolby Digital Jah
Dolby Pro Logic II Jah
DTS Digital Surround Jah
Failiformaat WAV (ainult PCM formaat) / FLAC: kuni 192 kHz, ALAC: kuni 96 kHz, MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: kuni 48 kHz
Ühendatavus

Juhtmevaba muusika voogedastus Jah
Wi-Fi Jah (2,4 GHz)
Bluetooth versioon/profiil versioon: Profiilid: Ver 4.2 / Profiilid: Ver 4.2 / Profiilid: Ver 4.2 A2DP, AVRCP / Codecs: A2DP, AVRCP / Codecs: SBC, AAC
Bluetoothi maksimaalne suhtluskaugus umbes 10 m 33ft (ilma takistusteta)
Juhtmevaba subwoofer Jah
Muud omadused

Rakenduse juhtimine Jah (Sound Bar Controller).

Подробнее о товаре
YAS-209

Сеть

Bluetooth
+
WiFi
+

Мультимедиа

Аудио каналы
2.0
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings