×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Redleaf rajakaamera RD7000 WiFi Solar

204412
RL2738

169

Add to compare0

Kogu kaup 0% intressiga!

  • 0€ sissemakse
  • 0€ lepingutasu
  • 3 kuud
  • Ainult e-poes

Kampaaniapakkumise kasutamiseks vali makseviisiks Liisi järelmaks! Loe lähemalt siin.

3-5 рабочих дней

4 шт.

Период
Описание
Kvaliteetsed pildid ja videod
Redleaf RD7000 WiFi Solar rajakaamera jäädvustab üksikasjalikult meid ümbritseva looduse ilu. Kas soovid oma krunti külastavaid loomi lähedalt vaadata? Või äkki otsid võimalust tuvastada sissetungija, kes korrapäraselt prügi lähedalasuvasse metsa viskab? Tänu 2K Full HD eraldusvõimele saad nautida suurepärase kvaliteediga videomaterjali, mis avaldab muljet paljude detailidega, olenemata sellest, kas vaatad seda nutitelefonist või suurest telerist. Redleaf RD7000 WiFi päikesepaneeliga rajakaameras võimaldab Sul salvestada ka suuri ja selgeid fotosid eraldusvõimega 7392 × 4160. Selliseid pilte saad edukalt printida, säilitades samalajal optimaalse pikslitiheduse, detailid ja kõrge kvaliteedi.

Jäädvusta kogu liikumine kaamera ümber
Redleaf RD7000 WiFi päikesepaneeliga valvekaamera andur töötab vaid 0,3 sekundilise viivitusega. See muudab seadme kasulikuks kõikjal, kus soovid kiiret reageerimisaega ja isegi väikseima liikumisallika tuvastamist. Kaamera salvestab videoid ja pildistab igat looma, kes sellele läheneb, nii päeval kui ka öösel. Samuti on võimalik rajakaamera abiga tagada ka oma vara või ruumide ööpäevaringne jälgimine. Kaamera tähelepanelik silm tagab, et ükski sissetungija ei jääks märkamatuks.

Mälukaardile salvestamine
Redleaf RD7000 valvekaameral on MicroSD TF mälukaardipesa. Seade toetab andmekandjaid mahuga kuni 256 GB. See võimaldab Sul arhiveerida paljude nädalate või isegi kuude videoid ja fotosid. Nii ei pea soovimatu meedia kustutamiseks kaamera asukohta regulaarselt külastama. Vajadusel saad kasutada ka tsüklilise salvestamise režiimi, mis kirjutab vanad failid automaatselt üle, täpselt nagu autokaamera.

Päikeseenergia
Seadme korpusesse ehitatud päikesepaneeli toidab 4400 mAh liitiumaku, nii ei pea Sa muretsema patareide regulaarse vahetamise pärast. Paigalda kaamera lihtsalt kohta, mis võimaldab päikesepaneele ise laadida. Kui paigaldad kaamera metsa ja muretsed päikesevalguse pärast, siis valvekaamera töötab ka nelja AA patarei toel. Mõlema toiteallika kombinatsioon tagab seadme tõhusa töö kuni 18 kuud.

Suurepärane nähtavus ka öösel
Tänu 40 infrapuna valgusdioodi kasutamisele on võimalik salvestada kvaliteetset mustvalget videot ja fotosid täielikus pimeduses. Öönägemisandur töötab isegi siis, kui liigutus toimub seadmest kuni 20 meetri kaugusel. Oluline on see, et infrapunariba on palja silmaga täiesti nähtamatu. Selle tulemusena ei hirmuta kaamera loomi, nagu see võib juhtuda traditsioonilise välklambi korral.

Veekindel ümbris
Redleaf RD7000 valvekaameraga ei pea Sa muretsema varikatuste ega spetsiaalsete kaitsetingimuste pärast. Seade vastab IP66 standardile, nii et see ei karda tolmu ega tugevat veevoolu. Suletud korpus tagab kaamera nõuetekohase toimimise nii paduvihma, lumetormi kui ka äärmiselt kuumade päevade ajal. Seade võib töötada temperatuurivahemikus -20 °C kuni 60 °C.

WiFi ja Bluetooth ühendus
Redleaf RD7000 valvekaameraga ei pea Sa seadet iga kord asukohtadest eemale viima, kui soovid kontrollida, millised pildid ja videod on jäädvustatud. Lihtsalt kasuta mobiilirakendust "Hunting Camera 4K", et vaadata ja alla laadida mälukaardile salvestatud faile, kasutades WiFi või Bluetooth-ühendust kuni 13 meetri kauguselt. Rakendus töötab nii Android kui ka iOS seadmetes. Lisaks saad seadet juhtida ka sisseehitatud 2-tollise ekraaniga ja kopeerida andmeid arvutisse, kasutades kaasasolevat USB-kaablit.

Kaitse oma videoid ja fotosid
Redleaf RD7000 valvekaameraga võid olla kindel, et salvestatud fotod ja videod ei satu valedesse kätesse. Seadme failidele ja seadetele juurdepääsu saate kaitsta parooliga. Isegi kui kolmandad isikud satuvad kaamera valdusesse ilma koodi sisestamata, ei saa nad kontrollida, millised andmed seadmel on. Kui soovid varaste eest täiendavat kaitset pakkuda, saad seadme ka tabalukuga kinnitada. Spetsiaalsed augud võimaldavad Sul kaamera kinnitada nii, et see raskendab korpuse avamist ning juurdepääsu juhtpaneelile ja mälukaardile.

Mugav paigaldamine
Redleaf RD7000 valvekaameraga kaasas on spetsiaalne kinnitusrihm, mis hõlbustab seadme kiiret ja mugavat paigaldamist. Seadet rihmaga puu külge kinnitades võid olla kindel, et see hoiab oma positsiooni mitu kuud. Metsa kamuflaaži imiteeriv spetsiaalne ümbris aitab lisaks säilitada diskreetsust ja muuta kaamera märkamatuks – nii sissetungijate kui ka metsaelanike jaoks.
Подробнее о товаре
204412
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings