×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Elektritõukeratas VSETT 11+ Super 2WD 72V/35Ah

4744784011871

3253

Add to compare0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 рабочих дней

5+ шт.

Период
Описание

Elektritõkeratas VSETT 11+ Super on inseneride meistriteos, mis on loodud kirest elektrisõidukite vastu. See elektritõukeratas on loodud kõige nõudlikumatele klientidele, kes ei soovi teha järelandmisi hinna, kvaliteedi või ohutuse vahel.
Vali oma tee ja sõida! Aastatepikkune elektritõukerataste ehitamise kogemus võimaldab VSETT-il luua pikema sõiduulatusega mudel. Seetõttu on VSETT 11+ Super varustatud LI-Ion akuga, mille võimsus on 72V/35Ah ja ühe laadimisega saab sõita 140 km!
LINKLae alla VSETT tehase kinnituskiri, mis tõendab, et VSETT11+ mootorite koguvõimsus ei ületa 1000W ja valmistajakiirus ei ületa 25 km/h. 

Ole hästi märgatav - VSETT 11+ Super on suure LED-valgustiga, mis on mõeldud kiireks sõitmiseks maastikul. Pika valgusvihuga ere valgus, mis kasutab SMD-dioode, tagab täiusliku nähtavuse teie ees oleval teel.
VSETT elektritõukeratast saab sisse lülitada spetsiaalse NFC kiibi abil, mille võti on ka soovi korral kopeeritav nutitelefoni või nutikella mällu.
Mugavuse ja turvalisuse osas ei tehta järeleandmisi isegi maastikul. Laiad 11-tollised rehvid hoolitsevad teie ohutuse eest ja topelthüdrauliline vedrustus kõrvaldab kõik konarused teel. Tänu hüdraulilistele piduritele lüheneb pidurdusteekond oluliselt.
Kõik parameetrid teie silme all - tõukerattal on LED-ekraan, mis sisaldab olulist teavet nagu kiirus, käik, aku laetuse tase, läbitud vahemaa ja tulede indikaator.

Подробнее о товаре
4744784011871

Технические характеристики

Maksimaalne liikumiskiirus
25
Laadimisaeg
11-21 h

Батарея

Тип аккумулятора
Li-ion

Размеры

Вес (кг)
68
Максимальная грузоподъемность (кг)
150

Другое

Включено
Laadija
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings