×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Kaabo Mantis 10 PRO+ 1000 2WD, must/sinine

4744784011581

2033

Add to compare0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 рабочих дней

5+ шт.

Период
Описание

Kaabo Mantis 10 PRO+ on kahe mootoriga elektriline tõukeratas. Mantis Plus ja Pro+ on kõige võimsamad “keskmise suurusega” elektritõukerattad mis Kaabo mudelivalikus on. Lihtsasti kokku volditavad ja kaasaskantavad. Laiad 10-tollised (sisekummita) õhkrehvid võimaldavad sõita ka ebatasasel pinnal, pakkudes ergonoomilist sõidunaudingt.Siselohviga rehvid on võrreldes ilma sisekummita (tubeless) rehvidega pehmema sõidumugavusega.
Tänu topeltvedrustusele on sõidukogemus mugav ja pehme. Samuti vähendavad vibratsiooni ka pehmed vahtkummist juhtarua käepidemed, pinnasest tekkiv vibratsioon ei kandu edasi peopesadele. Tegu on esi- ja tagaratta veolise elektritõukerattaga, mis tagab parema kiirenduse ja nauditava sõiduelamuse. Esiratta vedu on võimalik juhtraual asuvast nupust välja lülitada. Lisaks on juhtrauala Boost ja Eco nupp valikuks, millist sõidustiili sõitja eelistab.
LINKLae alla Kaabo tehase kinnituskiri, mis tõendab, et Kaabo Mantis 10 PRO+ mootorite koguvõimsus ei ületa 1000W  ja valmistajakiirus ei ületa 25 km/h.

Mantis 10 PRO+ sobib pikemat kasvu kasutajale, juhtraua püstipoom on võrreldes Mantis 8 mudeliga 11 cm pikem ja seetõttu juhtraud asetseb selle võrra kõrgemal. 15 cm põhjakõrgus maapinnast tagab turvalisema sõidu teeäärtest alla või üle takistuste sõites. 
Kaabo Mantis 10 PRO+ mudelil on ketaspidurid, mis tagab parima võimaliku piduritunnetuse ning tõsiselt efektiivse pidurdusvõimsuse. Samuti on Mantis 10 PRO+ mudelil EABS elektriline pidurisüsteem. Pidurdussignaali saabudes pidurdab elektritõukeratas koheselt ning mida suurem kiirus, seda tugevam on pidurdusefekt. EABS elektrooniline pidurisüsteem ei tarbi aku elektrienergiat, vastupidi, pidurdamisel ja allamäge pidurdamisel toimub lühikest aega aku laadimine. Lisaks on näidiku paneelist  võimalus valida pidurudusjõudu 3-erineva astme vahel.
See elektritõukeratas on mõeldud nõudlikule sõitjale, kes soovib jõulist kiirendust linnasõidul, samas on sõitmine sujuv ja mõnus. Võimas 1000W 2WD mootor aitab hetkega saavutada lubatud kiiruse 25 km/h. 60V aku pikendab läbitavat distantsi veelgi, võimaldades ühe laadimisega läbida kuni 75 km (sõltuvalt sõltuvalt sõitja kaalust, teekattest, sõidukiirusest, tõusude rohkusest ja rehvi rõhkudest). Kaabo sobib sõitjale, kellele meeldib gaasi lisada parema käe nimetissõrme all oleva heebliga.
Elektriline tõukeratas Kaabo Mantis 10 PRO+ on kiire elektriliikur, mis suudab arendada suuremaid kiiruseid kui inimene suudab joostes või jalgrattaga sõites saavutada. Seega on kukkumine või avarii kaasliiklejatega väga ohtlik. Soovitame seetõttu alati kanda peas kiivrit. Alla 16 aastase elektrilise tõukerattaga sõitja jaoks on sõidu ajal kiivri kandmine seaduse järgi kohustuslik

Подробнее о товаре
4744784011581

Технические характеристики

Travel distance
90
Maksimaalne liikumiskiirus
25
Laadimisaeg
kuni 12 h

Батарея

Тип аккумулятора
Li-ion

Размеры

Вес (кг)
30
Максимальная грузоподъемность (кг)
120

Другое

Цвет
Must/sinine
Материал
alumiinium 6061 T6 ja 6082 T6
Включено
Laadija
Отзывы
Комментариев нет
Информация о доставке
Доставка

3-5 рабочих дней

Доступные способы доставки

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings