×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Manfrotto statiiv MKBFRLA-3W Befree 3-Way Live Advanced Sony Alpha

179223
MKBFRLA-3W

319

Add to compare0

Kogu kaup 0% intressiga!

  • 0€ sissemakse
  • 0€ lepingutasu
  • 3 kuud
  • Ainult e-poes

Kampaaniapakkumise kasutamiseks vali makseviisiks Liisi järelmaks! Loe lähemalt siin.

3-5 workdays

5 items

Lease Period
Description
Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced Sony Alpha kolmesuunalise peaga statiivikomplekt on ideaalne kaaslane reisifotograafidele, videograafidele ning asjaarmastajatele, kes töötavad Sony Alpha kaameraga, ning ootavad statiivist usaldusväärset töökindlust aga ka mugavat kaasaskantavust.

Befree 3-Way Live Advanced on esimene reisistatiiv, mis on loodud nii foto- kui videograafiat silmas pidades. See ühendab endas täpsuse, multifunktsionaalsuse ja innovatiivsed omadused, mis toetavad foto- ja videograafe igal võttel. Muud ei olegi vaja, kui vaid oma loovus valla lasta.

See komplekt koosneb Manfrotto Befree 3-Way Live statiivipeast ning juba end tõestanud Befree Advanced alumiiniumist statiivist. Koos loovad nad multifunktsionaalse foto/videokomplekti. See spetsiaalne mudel on varustatud ka kohandatud Manfrotto 200PL-PRO kiirkinnitusplaadiga, mis on disainitud spetsiaalselt sobitumaks Sony Alpha 7 ja Alpha 9 seeria kaameratega. Lisaks on sel eriline graafika statiivijalgadel ning värvigamma, mis sobib Sony Alpha disainiga.

Manfrotto Befree 3-Way Live on uuenduslik videopea, milles on kasutusel Befree hõõrdesüsteem, mis tagab ülitäpse ja sujuva kontrolli nii panoraampööretel kui kallutamisel. Tänu muljetavaldavale sujuvusele on seda videopead ülilihtne peenhäälestada ning saavutada ideaalne kaader. Kusjuures statiivipea teeb sama head tööd nii põrgukuumuses kui jääkülmas, taludes nii -30° külma kui +70° kuuma. Befree 3-Way Live statiivipea teeb täiuslikuks kokkuvolditavad juhtkangid, portreeasend ning 3 loodi.

Lisaks on statiivipeaga komplektis kohandatud Manfrotto 200PL-PRO kiirkinnitusplaat, mis on disainitud spetsiaalselt sobitumaks Sony Alpha 7 ja Alpha 9 seeria kaameratega. Tänu spetsiaalsele disainile püsib kaamera turvaliselt kinni ka suure kaldega töötades. Nii on tagatud, et kaadrid on alati maksimaalselt teravad. Kiirkinnitusplaat on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumist ning ühildub nii RC2 kui Arca-swiss süsteemiga.

Komplekti ergonoomiline disain teeb sellega töötamise intuitiivseks ja lihtsaks, võimaldades varustuse kiirelt ja lihtsalt üles seada. Befree 3-Way Live Advanced on varustatud stabiilsete jalgadega, mis tagavad töökindluse ka konarlikematel tööpindadel.

Lisaks on sel mudelil QPL Travel Lever lukustussüsteem, mis võimaldab kiiret ja mugavat jalgade lukustamist, aga on seejuures kaalult kergem kui M-lock süsteem. Uus lukustusmehhanism teeb varustuse üles seadmise lihtsaks ja kiireks ega tee mööndusi stabiilsuse osas.

Statiivi jalgade asendi muutmine on tehtud võimalikult ergonoomiliseks ning on teostatav nii parema kui vasaku käega. Statiivi jalgu saab asetada kolme erineva nurga alla – ka iga jalga individuaalselt – et tagada stabiilsus ka maastikul pildistades.

Befree 3-Way Live Advanced on varustatud ka Easy Link ühendusega, mis võimaldab lisaks kaamerale ühendada statiivi külge ka erinevaid foto- ning videotarvikuid nagu LED valgustid, reflektorid jm.

Befree 3-Way Live Advanced statiivikomplekt on parim reisikaaslane foto- ja videograafidele, kes sageli varustusega ringi seiklevad. See kerge statiiv on optimaalne kombinatsioon kaasaskantavusest, jäikusest, kiirest ülesseatavusest ja mugavast käsitsemisest. See on loodud ühe konkreetse eesmärgiga – võimaldada Sul võtta viimast oma Sony Alpha kaamerast nii fotosid kui videosid tehes.
Product Details
179223

Specification

Jala sektsioonide arv
4
Pikkus transpordiasendis
40 cm
Kaamera kinnitus
1/4"
Lood
Puudub
Maksimaalne töökõrgus
151 cm
Maksimaalne koormus
6 kg
Panoraampööre
360°
Pea tüüp
Videopea
Minimaalne töökõrgus
42 cm
Pea mudel
MH01HY-3W
Jala diameeter
22,5 mm
Kiirkinnitusplaat
200PL-PROSONY
Töökõrgus kesksambata
132 cm
Ette/taha kalle
-80° / +90°
Külgkalle
90° / -45°
Jalgade kaldenurgad
22°
Maksimaalne töökoormus
6 kg

Dimensions

Weight (g)
1970

Other

Material
Alumiinium
Reviews
No comments
Delivery details
Delivery

3-5 workdays

Available carriers

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings