×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Pioneer Full HD armatuurlauakaamera VREC-DZ600

VREC-DZ600

279

Add to compare0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 workdays

4 items

Lease Period
Description

Turvalist reisi oma Pioneeri armatuurlauakaameraga!


VREC-DZ600 on kvaliteetne Full HD armatuurlauakaamera 1,5-tollise LCD-ekraaniga.

Kaameral on lai 160-kraadine vaatenurk.

Teine kasulik funktsioon on Pioneeri öine režiim. VREC-DZ600 salvestab pilte suure tundlikkusega (WDR/HDR)

Kaamera kasutab SONY "STARVIS" sensorit, mis tagab kõrge pildikvaliteedi ka öösel!

Enam ei pea muretsema, et märkate pärast parkimisalal muhke. VREC-DZ600 sisaldab Pioneeri parkimisrežiimi funktsiooni, mis hoiab silma peal, kui sa oled eemal.

Parkimisrežiimiga salvestab kaamera sündmused ka siis, kui olete pargitud, nii et olete kaitstud ka siis, kui te ei näe oma sõidukit.


VREC-DZ600 sisaldab ka GPS-i ja sisemist Wi-Fi-d, mis on mõeldud selleks, et saaksite ühendada oma nutitelefoni Pioneeri Dash Camera Interface'i rakenduse abil. Vaadake kaameraga salvestatud videoid iPhone'i või Android nutitelefoni abil.



VREC-DZ600 sisaldab 16 GB suurust microSD-kaarti.
- (VREC) Full HDSee seade salvestab lisaks võimsale CMOS-andurile ka täpseid Full HD (1 920 x 1 080p) pilte umbes 2 miljoni piksli lahutusvõimega, nii et näete näiteks numbrimärke päeval ja öösel.

- Lai vaatenurk 160°C jäädvustab suure hulga teavet, vähendades pimedaid nurki, näiteks vasakult või paremalt mööduvat mootorratast või ees sõitvat jalakäijat või jalgratturit.

- ÖörežiimKui sõidate öistel teedel või tunnelites, salvestatakse numbrimärk ja ümbritsevad tingimused selgelt. See toode sobib öiseks sõiduks tänu SONY CMOS STARVIS™ sensori kasutamisele.

- SONY ″STARVIS″ andur (ees ja taga)Kasutatakse SONY CMOS-andurit ″STARVIS™*″, mis tagab üksikasjaliku pildi ja video salvestamise, eriti öösel. *Pioneer VREC-DZ700DC esi- ja tagakaamera.

- Wide Dynamic Range (WDR)Parandab valguse ja pimeduse dünaamilist ulatust ja korrigeerib pilti, kompenseerides üle- ja alavalgustust, mis tekib kiirete heleduse muutuste korral, näiteks öösel või tunneli üleminekul.

- High Dynamic Range (HDR)Suurendab valguse ja pimeduse dünaamilist ulatust ja korrigeerib pilti, kompenseerides üle- ja alavalgustust, mis tekib kiirete heleduse muutuste korral, näiteks öösel või tunneli üleminekute ajal.


- ParkimisrežiimSaage meelerahu, teades, et teie sõidukit jälgitakse teie äraolekul. Kui sõiduk on pargitud, käivitab vibratsiooni liikumistuvastus automaatse salvestamise teatud ajaks, kasutades selleks sisemist akut.


- (VREC) GPSTäpselt salvestab kokkupõrkeandmed, sealhulgas teie praeguse asukoha, sõiduki kiiruse, liikumissuuna ja aja.

- (VREC) Wi-FiEs on võimalik ühendada oma nutitelefon, kasutades spetsiaalset Pioneeri armatuurkaamera rakendust*. Vaadake salvestatud videoid või seadistage armatuurkaamera ühilduva iPhone'i või Android™ nutitelefoni abil. * Vajalik on ühilduv nutitelefon. Rakenduse kättesaadavus varieerub riigiti..

Product Details
VREC-DZ600

Display

Screen size (in.)
1,5

Specification

Vaatenurk
160°
Video resolutsioon
FullHD 1920 x 1080

Networking

WiFi
+
GPS
+
Reviews
No comments
Delivery details
Delivery

3-5 workdays

Available carriers

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings