×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Manfrotto statiivikomplekt MK055CXPRO33WQR CF Kit 3sec QR

260448
MK055CXPRO33WQR

709

Add to compare0
3-5 workdays

5+ items

Lease Period
Description
Manfrotto MK055CXPRO33WQR statiivikomplekt on ideaalne valik professionaalsetele fotograafidele. See on loodud kasutamiseks täiskaader hübriidkaameratega ning on tänu tugevale süsinikkiust konstruktsioonile erakordselt tugev, säilitades samas ka kerge kaalu. Tänu MOVE kiirkinnitussüsteemile oled vaid ühe käeliigutusega alati töövalmis.

Manfrotto MK055CXPRO33WQR komplekti kuuluvad:
  • MT055CXPRO3 3-osaliste jalgadega süsinikkiust statiiv
  • MHXPRO-3W 3-suunaline pea
  • MOVE kiirkinnitussüsteem

Manfrotto MT055CXPRO3 statiiv
Manfrotto 055 seeria 3-osaliste jalgadega süsinikkiust statiiv tagab väljapaistvat jäikuse, säilitades samas kerge kaalu. See Itaalia inseneritöö meistriteos on valmistatud vastavalt väga kõrgetele standarditele ning see on varustatud 90-kraadise kesksambaga, mida saab pikendada vertikaalselt või horisontaalselt, et saaksid pildistada suurema mitmekülgsusega.

MT055CXPRO3 statiivi jalgade fikseerimiseks on kasutusel Manfrotto Quick Power Lock hoovad, mis fikseerivad jala sektsiooni kiirelt ning kindlalt. QPL kinnitus on disainitud võimalikult mugava opereerimise eesmärgil, kuid parandab ka statiivi jäikust ning stabiilsust. Tänu mugavale nurgavaliku süsteemile saab iga jala kaldenurka individuaalselt muuta.

Lisaks on sel statiivil ka integreeritud vesilood ja Easy Link ühendus. Easy Link võimaldab lisaks kaamerale ühendada statiivi külge kiirelt ja mugavalt ka erinevaid foto- ning videotarvikuid nagu LED valgustid, reflektorid või hoopis liigendkäe. Selle tulemina saab statiivi vabalt kasutada ka stuudios.

Manfrotto MHXPRO-3W 3-suunaline pea
Kokkuvoldituna on X-PRO äärmiselt kompaktne, võimaldades seda mugavalt kaasas kanda ka pikematel fotoretkedel. Kokku pakitult on selle mõõtmed ainult 13 × 13,5 × 13,5 cm. Vajaduse korral saab selle kiirelt avada ning kohe ka pildistama asuda.

Sel statiivipeal on ette-taha ja külgedele kallutamise suundadel eraldi hõõrdetugevuse reguleerimise nupud. Lisaks on statiivipeal kolm loodi tagamaks sirge horisondi ka järsul mäenõlval, vähendades hiljem vähem aega fototöötlusele.

Töökindel ning vastupidav X-PRO 3-suunaline pea on valmistatud alumiiniumist ning toetab vabalt kuni 12-kilost fototehnikat.

Manfrotto MOVE kiirkinnitussüsteem
MOVE on esimene kiirkinnitussüsteem, mis võtteplatsil tempot juurde annab ja varustuse vahetamise lihtsaks teeb. Selle eesmärk on vähendada seisakuid statiivide ja stabilisaatorite vahel vahetamisel kiires ja loomingulises keskkonnas.

Selle revolutsioonilise süsteemi tuumaks on alus ja plaat, mis loob universaalse ühenduse. Aluse läbimõõt on 60 mm ja sel on standardne 3/8” keere, mis on väga mitmekülgne ja töötab erinevate tugikombinatsioonidega (statiiv, liugur, üksjalg jne).

Plaadil on standardne 3/8" ja 1/4" ülemine kinnituskruvi, et tagada lihtne ühendamine paljude erinevate seadmetega. Sellel on ka pöörlemisvastane tihvt, mis töötab ohutult ja kindlalt kõigis pildistamisasendites. Lisades alused erinevatele tugedele ja plaadi kaamerale, saad kiiresti ühest seadistusest teise liikuda, ilma et peaksid aega tegema erinevate plaatide lahti ja kinni kruvimiseks.

MOVE on valmistatud anodeeritud, töödeldud alumiiniumist, nii et see on piisavalt tugev, et tulla toime muljetavaldava kandevõimega kuni 20 kg.
Product Details
260448

Specification

Jala sektsioonide arv
3
Pea kinnitus
3/8"
Statiivi mudel
MT055CXPRO3
Pikkus transpordiasendis
63 cm
Kaamera kinnitus
1/4"
Lood
Jah, 3
Maksimaalne töökõrgus
170 cm
Maksimaalne koormus
20 kg
Panoraampööre
360°
Pea tüüp
3-suunaline pea
Kinnitus statiivile
3/8"
Minimaalne töökõrgus
9 cm
Pea mudel
MHXPRO-3W
Jala diameeter
24,8 mm
29,2 mm
20,4 mm
Kiirkinnitusplaat
200PL-14
Töökõrgus kesksambata
140 cm
Ette/taha kalle
-30° / +90°
Külgkalle
-30° / +90°
Jalgade kaldenurgad
25°
46°
66°
88°
Maksimaalne töökoormus
12 kg

Dimensions

Height (mm)
130
Weight (g)
2100
1000

Other

Color
Black
Material
Magneesiumsulam
Süsinikkiud
Alumiinium
Komplekti sisu
Statiiv
Statiivipea
Kiirkinnitussüsteem
Reviews
No comments
Delivery details
Delivery

3-5 workdays

Available carriers

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings