×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Manfrotto statiivikomplekt MKBFRC4GTXP-BH Befree GT XPRO

130281
MKBFRC4GTXP-BH

489

Add to compare0

Kogu kaup 0% intressiga!

  • 0€ sissemakse
  • 0€ lepingutasu
  • 3 kuud
  • Ainult e-poes

Kampaaniapakkumise kasutamiseks vali makseviisiks Liisi järelmaks! Loe lähemalt siin.

3-5 workdays

2 items

Lease Period
Description
Manfrotto Befree GT XPRO süsinikkiust statiiv koos kuulpeaga on esimene Manfrotto reisistatiiv, mis on loodud spetsiaalselt fotograafidele, kes sageli makrofotosid teevad. Befree GT XPRO on Manfrotto reisistatiivide seast kõige sobivam professionaalseks tööks, pakkudes stabiilsust ja mugavat käsitsemist ning on samas ikka mugavalt kaasaskantav – kokkupanduna kõigest 43 cm.

Statiivi ergonoomiline disain tagab, et selle kasutamine on intuitiivne ja kiire, võimaldadest varustuse kiirelt ja lihtsalt üles seada. Befree GT XPRO statiiv on varustatud 90° mehhanismiga, mis on statiivi sees peidus, kuni seda vajad. See võimaldab kesksamba asetada 90° nurga alla ning pildistada maapinna lähedalt või otse objekti kohalt.

Befree GT XPRO'l on ka stabiilsed süsinikkiust jalad, mis tagavad töökindluse ka konarlikematel tööpindadel. Lisaks on sel mudelil M-lock keeratav lukustussüsteem, mis võimaldab kiiret ja mugavat jalgade lukustamist. Statiivi jalgade asendi muutmine on tehtud võimalikult ergonoomiliseks ning on teostatav nii parema kui vasaku käega. Jalgu saab asetada kolme erineva nurga alla – ka iga jalga individuaalselt – et tagada stabiilsus ka maastikul pildistades.

Befree GT XPRO on varustatud ka Easy Link ühendusega, mis võimaldab lisaks kaamerale ühendada statiivi külge ka erinevaid foto- ning videotarvikuid nagu LED valgustid, reflektorid jm.

Statiiviga kuulub komplekti ka Manfrotto Advanced 496 alumiiniumist kuulpea (MH496-BH) – kompaktne, kuid tugev ja sujuv statiivipea. 496 kuulpea on varustatud kolme eraldiseisva juhtnupuga: peamine nupp kuulpea lukustamiseks, integreeritud hõõrdetugevuse kontroll, mis tagab ideaalse tasakaalu statiivipea ja kaamera vahel ning panoraami nupp, mis liigutab kaamerat horisontaalselt, võimaldades püüda sirge horisondiga maastikufotosid.

Advanced 496 statiivipea on varustatud ka universaalse 200PL-PRO kiirkinnitusplaadiga, mis ühildub nii RC2 kui Arca-swiss süsteemiga. Tänu sellele kiirkinnitusplaadile saab kaamera kinnitada enamikele Manfrotto ja teiste tootjate Arca-swiss statiivipeadele.

Befree GT XPRO Carbon statiivikomplekt on parim reisikaaslane profifotograafidele, kes varustusega sageli ringi rändavad. See kerge statiiv on optimaalne kombinatsioon kaasaskantavusest, jäikusest, kiirest ülesseatavusest ja hõlpsast käsitsetavusest ning uus 90° mehhanism teeb makrofotograafia märkimisväärselt mugavamaks. See on loodud ühe konkreetse eesmärgiga – pakkuda töökindlust, mida saab usaldada.
Product Details
130281

Specification

Jala sektsioonide arv
4
Pea kinnitus
3/8"
Pikkus transpordiasendis
43 cm
Kaamera kinnitus
1/4"
Lood
Puudub
Maksimaalne töökõrgus
162 cm
Maksimaalne koormus
10 kg
Panoraampööre
360°
Pea tüüp
Kuulpea
Kinnitus statiivile
3/8"
Minimaalne töökõrgus
9 cm
Pea mudel
MH496-BH
Jala diameeter
25,3 mm
Kiirkinnitusplaat
200PL-PRO
Töökõrgus kesksambata
141 cm
Ette/taha kalle
-90° / 40°
Külgkalle
-90° / 40°
Jalgade kaldenurgad
22°
Maksimaalne töökoormus
10 kg

Dimensions

Height (mm)
115
Weight (g)
1760
400

Other

Color
Black
Material
Süsinikkiud
Alumiinium
Reviews
No comments
Delivery details
Delivery

3-5 workdays

Available carriers

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings