Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Click & Grow punase sinepi eelised:
Punane sinep on lehtköögiviljad, mida tuntakse ka kui Sarepta sinep või pruun sinep. Punasel sinepil on sügavalt hammastatud, tammekujulised bordookarva lehed, millele vastanduvad õhukesed wasabirohelised varred. Selle tekstuur on krõmpsuv, kuid õrn ning maitse jõuline ja piprane. See on tuntud kui üks vürtsikamaid sinepirohelises perekonnas.
Punast sinepit saab koristada nii noorelt kui mikrorohelisena või täiesti küpse lehena, mis sobib salatiks, hautamiseks, hautamiseks ja marineerimiseks. Punane sinep on Aasia ja Lõuna-Ameerika köökide tuttav koostisosa, kuna see sobib nende loomulikult vürtsikate ja tervislike retseptidega.
NB! Click & Grow sinepil on 3 korda kõrgem antioksüdantide tase kui hüdropoonilistes süsteemides toodetud värskel sinepil ja 2 korda kõrgem kui supermarketite riiulitelt pakitud sinepil.
- Punane sinep on suurepärane vitamiinide ja antioksüdantide allikas
- Nutika aiaga kasvamine on lihtsaim viis värskete ürtide nautimiseks
- Saad aiast taldrikuni elamuse oma köögist
- Ei mingeid GMO-sid, pestitsiide ega herbitsiide - kõige ohutum viis nautida puhast värsket toitu
Punane sinep on lehtköögiviljad, mida tuntakse ka kui Sarepta sinep või pruun sinep. Punasel sinepil on sügavalt hammastatud, tammekujulised bordookarva lehed, millele vastanduvad õhukesed wasabirohelised varred. Selle tekstuur on krõmpsuv, kuid õrn ning maitse jõuline ja piprane. See on tuntud kui üks vürtsikamaid sinepirohelises perekonnas.
Punast sinepit saab koristada nii noorelt kui mikrorohelisena või täiesti küpse lehena, mis sobib salatiks, hautamiseks, hautamiseks ja marineerimiseks. Punane sinep on Aasia ja Lõuna-Ameerika köökide tuttav koostisosa, kuna see sobib nende loomulikult vürtsikate ja tervislike retseptidega.
NB! Click & Grow sinepil on 3 korda kõrgem antioksüdantide tase kui hüdropoonilistes süsteemides toodetud värskel sinepil ja 2 korda kõrgem kui supermarketite riiulitelt pakitud sinepil.
- Idaneb: 7–14 päevaga
- Saagikoristus: 5–6 nädalat
- Kasvab kõige paremini temperatuuril: 18–24° C