×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Elektritõukeratas VSETT 9 52V/16Ah LG

4744784011840

1321

Add to compare0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 workdays

5+ items

Lease Period
Description

VSETT 9 - elektritõukeratas, mis võimaldab liigelda kaugemale ja ohutumalt. VSETT 9 mudel ei ole ainult hea välimusega, vaid ka kvaliteetetne ja vastupidav. Selle mudeli valimisel valite läbimõeldud disaini..
Jõua kaugemale - tänu võimsale 16 Ah akule saate sõitu veelgi kauem nautida. Uusima põlvkonna akuelemendid tagavad kiirema laadimise, kuid sellele peate mõtlema alles pärast ligi 70 km läbimist! 650 W harjadeta mootor võimaldab kogeda veelgi paremat jõudlust.
Kaks ühes- mugavus ja ohutus. Tänu kahele sõltumatule vedruamortisaatorile ei pane sõitja tee ebatasasusu tähelegi. Saate sõita liival, asfaldil, küngastel, kividel ja  läbi aukude ning nautida sealjuures suurepärast sõidumugavust.

Ole veelgi nähtavam - eesmine ja tagumine LED-valgustus koos sisseehitatud suunatuledega muudavad sõitmise turvalisemaks.
Kõik andmed käeulatuses - kergesti loetav ekraan, mis annab teile täieliku ülevaate sõiduki kõige olulisematest parameetritest. Näete tõukeratta kiirust, käiku, aku laetuse olekut või läbisõitu. Lisaks saate määrata maksimaalse kiiruse, kiirenduse, püsikiiruse hoidja, käigu, nullist startimise ja palju muid väärtuslikke funktsioone. VSETT elektritõukeratast saab sisse lülitada spetsiaalse NFC kiibi abil.
Ohutu pidurdamise eest hoolitsevad 2 pidurit (ees ja taga), mida toetab tõhus turvapidurisüsteem, lülitades mootori automaatselt välja, kui elektritõukeratta pidurihooba tõmmatakse. Tunnustamist väärib ka asjaolu, et aku on peidetud platvormi sisse. See lahendus parandab sõiduki stabiilsust ja lisaks parandab tõukeratta kasutamise ohutust.
Voldi VSETT elektritõukeratas kokku kahe lihtsa sammuga ja hoiustage soovitud kohta. Seda saab kokku voltida sõna otseses mõttes sekunditega ja eriti mugav lahendus on kokkupandavad juhtraua käepidemed. Saate tõukeratta edukalt mahutada igasse pagasiruumi, laua alla ja isegi kappi.
VSETT on põhjalikult läbimõeldud disainiga, mille tõestuseks on asjaolu, et iga element on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ning kaablid on ümbriste ja poomi sees (nii et miski ei paista välja!).

Product Details
4744784011840

Specification

Travel distance
70
Maksimaalne liikumiskiirus
25
Laadimisaeg
4-8 h

Battery

Type of battery
Li-ion

Dimensions

Weight (kg)
25
Maximum weight (capacity)
120

Other

Included
Laadija
Reviews
No comments
Delivery details
Delivery

3-5 workdays

Available carriers

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings