Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
* Sous-vide ehk aeglane küpsetamine võimaldab teha mitmesuguseid lihatoite alates suppidest ja pajaroogadest ning lõpetades ahjupraadidega kanast, seast ja veisest
* Vaakumisse pakendatud toiduainete küpsetamine veevannis täpselt reguleeritud temperatuuril, võimaldab valmistada kala, liha ja köögivilju täpselt soovitud küpsusastmega takistades üle- või alaküpsemist ning vähendades toidukadu
* Kogu maht 8,5 l, töömaht 6 l
* Temperatuurivahemik: 45 °C kuni 90 °C - 1 °C intervalliga
* Taimeri funktsioon vahemikus 30 minutit kuni 72 tundi - 30-minutise intervalliga
* Valige Celsiuse ja Fahrenheiti kraadi vahel
* Temperatuuri täpsus +/- 0,5 ° C
* Võimsus 520 W
16310170
Specification
- Type
- Sous vide keetja
- Timer
- 72 h
- Power (W)
- 520
- Programs
- Aeglane toiduvalmistamine, jogurtivalmistamine ja soojana hoidmise funktsioon.
- Digital display
- +
Dimensions
- Volume (l)
- 6
Other
- Color
- Stainless steel