×
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:
Kategooriad:
Soovitatud otsingutulemused:
Tooted:

Godox stuudiovälk AD300 Pro

174243

529

Lisa võrdlusesse0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 tööpäeva

1 tk

Periood
Kirjeldus
AD300PRO
Sisseehitatud vastuvõtja ja 2,4G X süsteem võimsuse juhtimiseks ühildub 7 kaamerabrändiga (Nikon, Canon, Sony, Fujifilm, Olympus, Panasonic ja Pentax). Kasuta Godox X2 või Xpro päästikut, et hõlpsalt juhtmevabalt kontrollida kõiki seadistusi. Saad sätteid reguleerida ka ülikõrge kontrastsusega ekraani kaudu.

Professionaalsed omadused
Tänu Godox X süsteemi sisseehitatud vastuvõtjale on võimalik kasutada kõiki välklambi olulisemaid funktsioone: HSS režiimi, välgu kaugjuhtimist ja töörežiimi muutmist. Samuti on võimalik välku käivitada kasutades 3,5 mm sünkroniseerimispesa.

Stabiilsus
AD300 Pro eripäraks on väga kõrge stabiilsus ja korratavus kogu välguenergia reguleerimise vahemikus. Seda iseloomustab välgu värvitemperatuur 5600 ±200 K. Olukorras, kus on vaja värvitemperatuuri suurt täpsust, saab kasutaja aktiveerida Color Mode režiimi.

Suur jõud
AD300Pro välgu maksimaalne võimsus on 300 Ws. See on varustatud TTL (automaatne), käsitsi (M) ja strobo (Multi) režiimidega.

Suure võimsusega aku
Taaslaetava liitiumaku ja kuni 320 täisvõimsusega välgatusega saad keskenduda olulisele, ilma et peaksid aku kestvuse pärast muretsema. Aku laeb täis vähem kui 2,5 tunniga. Lisaks annab seade väga lühikese laadimisaja – 1,5 sekundit täisvõimsusel.

HSS režiim
Tänu kiirele sünkroonimisele kuni 1/8000 s saad oma fotodel liikumise talletada ja valgustuse seadistamisel on abiks LED-modelleerimisvalgusti, mille maksimaalne võimsus on 12 W.

Kompaktne disain
AD300 Pro iseloomustab väike kaal – ainult 1,4 kg. Välk on varustatud LCD-ekraaniga ja statiivikinnitusega, mis võimaldab sujuvalt reguleerida kaldenurka.

Godoxi kinnitus
Lamp on varustatud Godox kinnitusega, tänu millele saad paigaldada palju kergeid ja kompaktseid modifikaatoreid nagu softboksid, reflektorid jpm.
Toote üksikasjad
174243

Tehniline kirjeldus

Modelleeriv valgus
12 W
Laadimisaeg
1,5 sekundit

Mõõtmed

Laius (mm)
100
Kõrgus (mm)
90
Kaal (g)
1250
Pikkus (mm)
190

Muu

Komplekti sisu
Aku
Akulaadija
Kandevutlar
Reflektor
Stuudiovälk
Arvustused
Kommentaare ei ole
Tarneinfo
Kohaletoimetamine

3-5 tööpäeva

Saadaolevad tarneviisid

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Kulleriga maja ette (+)

Menüü

Sätted