×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Garmin Venu 2S, GPS, Wi-Fi, Mist Grey + Passivated, WW

010-02429-12

399,90

Add to compare0

Kogu kaup 0% intressiga!

  • 0€ sissemakse
  • 0€ lepingutasu
  • 3 kuud
  • Ainult e-poes

Kampaaniapakkumise kasutamiseks vali makseviisiks Liisi järelmaks! Loe lähemalt siin.

3-5 workdays

5 items

Lease Period
Description
KEHA JA VAIM – GARMIN ON NEED ÜHENDANUD
Kui elad tervislikult, elad paremini. Sellel väiksemal GPS-nutikellal on tervisenäitajate ja treeningufunktsioonid, mis aitavad sul oma keha mõista.
ELEGANTNE JA VÄRVIKAS
Imeilus AMOLED-ekraan äratab kella ellu ning näed kõike ka eredas valguses. Proovi alati aktiivse ekraani režiimi, et ekraan oleks alati nähtaval.
AKTIIVSE ELUSTIILI JAOKS
Vastupidav Corning® Gorilla® Glass 3, kaunis roostevabast terasest korpus ja mugav silikoonrihm – seda nutikella ei peata miski.
FUNKTSIOON HEALTH SNAPSHOT™
Logi kaheminutine seanss, et salvestada põhiandmed, sh pulsisagedus, pulsisageduse muutlikkus, pulssoksümeetria, hingamine ja stressitase. Seejärel loo seadme ühilduva nutitelefoniga rakenduses Garmin Connect™ nende andmete aruanne ja jaga seda.
BODY BATTERY™ ENERGIATASEME JÄLGIMINE
Jälgi oma keha energiataset ning saad teada, millal on parim aeg tegutsemiseks ja millal puhkamiseks.
PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR
Pulssoksümeetria andur mõõdab sinu vere hapnikutaset päeval ja öösel, et saaksid teada, kui hästi sinu keha hapnikku omandab.
STRESSITASEME JÄLGIMINE
Vaata, kas päev on rahulik, tasakaalustatud või stressirohke. Lõõgastumise meeldetuletused soovitavad lühikesi hingamisharjutusi, et pinget leevendada.
MENSTRUAALTSÜKLI JÄLGIMINE
Jälgi oma menstruaaltsüklit või rasedust rakendusega Garmin Connect. Logi sümptome, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki. Naistetervise jälgimise rakendusega saad otse kellas andmeid vaadata ja logida.
VEDELIKUTASEME JÄLGIMINE
Jälgi igapäevast vedelikutarbimist ja pea meeles selle tähtsust. Saad vedeliku tarbimise jaoks seada ka automaatse eesmärgi, mida muudetakse vastavalt sellele, kui palju sa tegevuste ajal higistad.
HINGAMISE JÄLGIMINE
Jälgi oma hingamist päeva jooksul, magades ning hingamis- ja joogaharjutuste ajal.
UNEAJA SKOOR JA PÕHJALIK UNEJÄLGIMINE
Vaata oma unekvaliteedi hinnet ning parema une soovitusi. Jälgi ka unefaase ning pulsisagedust, stressitaset, pulssoksümeetriat ja hingamist.
PULSISAGEDUS RANDMELT
Käekell mõõdab pidevalt sinu pulsisagedust ning annab teada, kui see püsib puhkehetkel liiga kõrge või liiga madalana. See aitab mõõta ka treeningu intensiivsust, isegi ujumisel.
HINGAMISE TÄIUSTATUD JÄLGIMINE
Alusta hingamisharjutusega, kui soovid lõõgastuda või tegevusele keskenduda. Käekell jälgib sinu stressitaset ja hingamist, et mõistaksid oma hingamismustreid paremini.
VORMISOLEKU VANUS.
See funktsioon kasutab kronoloogilist vanust, aktiivseid nädalatreeninguid, puhkeoleku pulsisagedust ja kehamassi indeksit või keha rasvaprotsenti, et hinnata, kas su keha on sinu tegelikust vanusest noorem või vanem. Vaata ka nõuandeid, kuidas oma kehavanust vähendada.
ANIMEERITUD TRENNIKUVAD
Kella on eellaaditud lihtsad animeeritud kardio-, jooga-, Pilatese ja HIIT-treeningud, rakendusest Garmin Connect saad veel treeninguid alla laadida.
SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED
Jälgi kõiki oma liikumisharjumusi rohkem kui 25 eellaaditud GPS- ja siseruumides kasutatava spordirakendusega – kõnni, jooksmise, rattasõidu, basseinis ujumise, golfi ja palju muu jaoks.
TÄIUSTATUD JÕUTREENING
Selle põhjaliku tegevusprofiili abil näed oma tõste- ja jõurekordeid ning treenitud lihasgruppe otse randmel.
HIIT-TREENINGUD
Sellel uuel tegevusprofiilil on eri taimerid, millega saad jälgida HIIT-treeninguid, sh AMRAP, EMOM, Tabata ja kohandatud treeningud. Määra ringide arv, trenni-/puhkeintervallid ja veel muudki.
KAVANDA TREENINGUID
Vali 1400 harjutuse hulgast ja koosta oma seadme ühilduva nutitelefoniga rakenduses Garmin Connect ise treeninguid. Seejärel laadi need kella.
GARMIN COACH
Kasuta oma randmel olevat isiklikku tasuta jooksutreenerit, et treenida järgmiseks 5 km või 10 km jooksuks või poolmaratoniks.
INTENSIIVSUSMINUTID
Uuendasime ka intensiivsusminutite funktsiooni, et näeksid täpsemalt, millal ja millise tegevuse käigus neid kogusid. Intensiivsusminutid kuvatakse ajastatud tegevuste käigus ka andmeväljana.
NUTITEAVITUSED
Paarista kell ühilduva nutitelefoniga ja võta vastu e-kirju, tekstsõnumeid ja märguandeid otse kellas. Android™-telefoniga saad isegi tekstsõnumitele vastata.
MUUSIKA
Laadi alla muusikapalasid oma Spotify®, Deezeri või Amazon Musicu kontolt (vajalik võib olla tellimus). Kasuta telefonita kuulamiseks juhtmeta kõrvaklappe (müügil eraldi).
OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID
Kui sinu käekell ja telefon on omavahel seotud ning sa kasutad sisseehitatud juhtumituvastusfunktsiooni, saad oma reaalajas asukohta kontaktidele käsitsi edastada – õues saab seda ka automaatselt teha.
GARMIN PAY™
Maksa kassas kiirelt ja kasuta ühistranspordisüsteemi Garmin Pay kontaktivaba makselahendusega, mis on saadaval kindlate teenusepakkujatega.
CONNECT IQ™ POOD
Laadi Connect IQ poes alla kellakuvasid, lisa andmevälju ning hangi rakendusi ja vidinaid.
SÜNKROONI KOOS GARMIN CONNECT RAKENDUSEGA
Kõik sinu tervise ja spordiandmed ühes kohas. Rakendus Garmin Connect on õitsev veebikogukond, kus liikuvad inimesed saavad suhelda, võistelda ja jagada.
AKU KASUTUSAEG JA KIIRLAADIMINE
Pidev tervise ülevaade – kuni 10 päeva nutikellarežiimis, kuni 19 tundi GPS-režiimis ja kuni 7 tundi muusikaga GPS-režiimis. 10 minutit laadimist lisab kuni 1 päeva aku kasutusaega nutikellarežiimis või 1 päeva muusikaga GPS-režiimis.
ENERGIASÄÄSTUREŽIIM
Muuda seadeid, mis aku kasutust enim mõjutavad, ja aku kestab veelgi kauem.
VEEKINDLUSE TASE
Selle käekella veekindluse tase on 5 ATM – käekella võib kasutada nii ujumise, duši alla käimise kui ka spaa külastamise ajal.
Product Details
010-02429-12

Display

Screen size (in.)
1,1
Screen Resolution
360 x 360
Screen Technology
AMOLED
Touchscreen
+

Specification

Water resistant
Veekindel (kuni 50 m / 5ATM)
Compatibility
iOS
Android
Heart rate monitor
+

Networking

4G
-
WiFi
+
GPS
+
NFC
+

Battery

Aku kestvus
kuni 10 päeva

Other

Color
Gray
Reviews
No comments
Delivery details
Delivery

3-5 workdays

Available carriers

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Omniva
  • DPD Pakiautomaat
  • SmartPOST
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings