×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

Elektritõukeratas Kaabo Mantis 10 ECO 800W

4744784011482

1402

Add to compare0

Vali ise sobiv kuumakse – intress 0% kuni 36 kuud. Loe lähemalt siit!

3-5 workdays

5+ items

Lease Period
Description

Kaabo Mantis 10 Eco ühe mootoriga elektriline tõukeratas – sobib nõudlikule tavakasutajale, kes hindab elektritõukeratta juures suurepärast mugavust, läbisõidu võimekust ja kiirust. Laiad 10-tollised (sisekummita) õhkrehvid võimaldavad sõita ka ebatasasel pinnal, pakkudes ergonoomilist sõidunaudingt. Tänu topeltvedrustusele on sõidukogemus mugav ja pehme. Samuti vähendavad vibratsiooni ka pehmed vahtkummist juhtarua käepidemed, pinnasest tekkiv vibratsioon ei kandu edasi peopesadele. Mantis 10 sobib pikemat kasvu kasutajale, juhtraua püstipoom on võrreldes Mantis 8 mudeliga 11 cm pikem ja seetõttu juhtraud asetseb selle võrra kõrgemal. 15 cm põhjakõrgus maapinnast tagab turvalisema sõidu teeäärtest alla või üle takistuste sõites.

Kaabo Mantis 10 mudelil on EABS on elektriline pidurisüsteem. Pidurdussignaali saabudes pidurdab elektritõukeratas koheselt ning mida suurem kiirus, seda tugevam on pidurdusefekt. EABS elektrooniline pidurisüsteem ei tarbi aku elektrienergiat, vastupidi, pidurdamisel ja allamäge pidurdamisel toimub lühikest aega aku laadimine. Lisaks on näidiku paneelist  võimalus valida pidurudusjõudu 3-erineva astme vahel.
See elektritõukeratas on mõeldud nõudlikule sõitjale, kes soovib jõulist kiirendust linnasõidul, samas on sõitmine sujuv ja mõnus. Võimas 800W mootor aitab saavutada lubatud kiiruse 25 km/h. 48V aku pikendab läbitavat distantsi. Kaabo sobib sõitjale, kellele meeldib gaasi lisada parema käe nimetissõrme all oleva heebliga.

Product Details
4744784011482

Specification

Travel distance
70
Maksimaalne liikumiskiirus
25
Laadimisaeg
kuni 9 h

Battery

Type of battery
Li-ion

Dimensions

Weight (kg)
24,3
Maximum weight (capacity)
120

Other

Color
Black
Material
alumiinium 6061 T6 ja 6082 T6
Included
Laadija
Reviews
No comments
Delivery details
Delivery

3-5 workdays

Available carriers

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings