×
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:
Categories with search:
Suggestions of search:
Products:

DJI Avata Pro-View Combo Consumer CP.FP.00000101.01

1381119
CP.FP.00000101.01

1422

Add to compare0

Kogu kaup 0% intressiga!

  • 0€ sissemakse
  • 0€ lepingutasu
  • 3 kuud
  • Ainult e-poes

Kampaaniapakkumise kasutamiseks vali makseviisiks Liisi järelmaks! Loe lähemalt siin.

3-5 workdays

1 items

Lease Period
Description

Tundke kokpiti kiirust

Taevas on Sinu mänguväljak
Kui kombineerid Avata FPV-prillidega ja DJI Motion Controller puldiga, muutub lendamine kõigile kättesaadavaks. Koge täieliku immersiooni põnevust ületamatu ohutuse ja juhitavusega. Võta omaks oma spontaansus ja jäädvusta end ümbritsev maailm. Mõned meist on sündinud lendama.

Kus väledus kohtub sitkusega
Kompaktne ja kerge DJI Avata on krapsakas kitsastes kohtades. Kõik selle disaini aspektid on loodud selleks, et saaksid olla julge. Integreeritud propelleri kaitse tähendab, et kui Avata puutub kokku esemega, võib see tagasi põrgata, õhus püsida ja edasi lennata.

Istu piloodiistmele
Naudi uue taseme mugavust DJI Goggles 2-ga. Nüüd on need väiksemad, kergemad ja varustatud Micro-OLED-ekraanidega, et kogeksid taevas navigeerimisel silmapaistvat selgust. DJI Avata toetab ka DJI FPV Goggles V2-te.

PS! Komplektis on DJI Goggles 2 ja DJI Motion Controller.

Tunneta lendamise tunnet
DJI Motion Controller abil on intuitiivne lend Sinu kätes. Vajuta päästikut ja kihuta edasi või keera randme pöördega nurka. Juhtnuppe on lihtne kasutada ja need pakuvad täiesti ainulaadset lendamise viisi.

Läbimurre FPV visuaalides
1/1,7-tollise CMOS-sensoriga varustatud DJI Avata toetab 4K ülilainurksalvestust f/2.8 avaga. Koos kõrgekvaliteedilise kujutise jõudlusega pakub see erakordseid visuaale, mis hoiavad Sinu publikut oma istme äärel.

RockSteady 2.0
RockSteady vähendab aktiivselt kaamera värinat reaalajas.

HorizonSteady
HorizonSteady lukustab Sinu filmitud materjali tasasele silmapiirile, et saada kinoefekte.

Sujuv pildistamine
RockSteady 2.0 ja HorizonSteady abil hoiad oma kaadrit stabiilsena hüpeldes ja sukeldudes läb õhu. Need tipptehnoloogiad avavad filmikunsti võimaluste maailma, vähendades kaamera värisemist ja tagades sujuva ultra-HD-video.

Nobe ka montaažis
Sukelduge värvide maailma, pildistades D-Cinelike värvirežiimis. Muuda oma kaadrid väljapaistvaks täiustatud värvide liigitamisega järeltöötluses ja muuda oma looming meistriteoseks.

  • Sinu vastupidav kaaslane


Kaasaskantav ja seikluseks valmis
Avata võtab kasutusele uuendusliku disaini, mis on tehtud mugavust silmas pidades. See on kergem, kompaktsem ja hõlpsamini kaasaskantav.

Ole julge. Lenda kaugele.
DJI Avata on ehitatud vastupidavaks, nii et võid olla julge. Vastupidav raam vähendab kahjustuste ohtu, pakkudes Sinule rohkem meelerahu. Uus kanaliga aerodünaamiline disain optimeerib energiatõhusust, võimaldades muljetavaldavat kuni 18-minutilist lennuaega.

Hõlju ja avasta
Avasta oma ümbrust uuesti täieliku vabadusega ja leia uskumatuid viise video jäädvustamiseks. DJI Avata paindlikkus erinevates stsenaariumides avab loominguliste võimaluste maailma.

Lenda sinna, kuhu teised ei saa
Jäädvusta tõeliselt ainulaadseid kaadreid, kui lendad okste vahel, sildade all ja läbi koridoride, filmides kohtades, kuhu varem ei pääsenud.

Kilpkonnarežiim (Turtle mode)
Kui Avata peaks selili kukkuma, aktiveerige Kilpkonnarežiim (Turtle mode) mõne lihtsa puudutusega ja vaata, kuidas see uuesti tegevusse hüppab.

  • Turvalisusest sündinud enesekindlus


Allapoole suunatud takistuste tuvastamise süsteem
Lisaks integreertiud propelleri kaitsele on Avatal allapoole suunatud binokulaarne nägemine ja ToF infrapunaandur veelgi suurema ohutuse tagamiseks. Need andurid tuvastavad allpool olevad takistused ja võimaldavad Avatal sooritada lendu madalal kõrgusel või siseruumides.

Kes ütles, et ohutus pole lõbus?
Naudi kogemust väiksema lennuärevusega. DJI Motion Controlleri hädapidurdusnupp võimaldab Sul ühe nupuvajutusega drooni peatada. Return-To-Home ehk Tagasi Koju toega saad täiendava kaitse aku tühjenemise või signaali katkemise korral, nimelt lendab droon side katkemise või tühjeneva aku tõttu ise alguspuntki tagasi.

Madala kõrgusega lend
Proovi Avata lendu madalal kõrgusel ja lendle turvaliselt maapinnale ahvatlevalt lähedale. See koos ülilaia vaateväljaga loob erutava, ainulaadse perspektiivi.

Peata ja hõlju
Puuduta hädapidurduse nuppu, kui Sul tekib olukord, mis nõuab järsku drooni peatumist. Avata hõljub paigal, vähendades võimalike õnnetuste ohtu.

Videoedastus, millele võid loota
Avatal on DJI lipulaevaks olev O3+ videoedastus ja 2T2R mitmesuunalised antennid, mis tagavad lennu ajal konkurentsitu stabiilsuse ja reageerimisvõime. Naudi oma prillidega teravat ja sujuvat reaalajas vaadet isegi segajatega keskkonnas.'

  • Lihvige oma oskusi


DJI Avata ühildub mitme kaugjuhtimisseadmega, millest igaüks avab erinevad võimalused. Lennusimulaator sobib suurepäraselt oma oskuste lihvimiseks või drooni erinevate juhtimisrežiimide proovimiseks, mis pakuvad rikastatud visuaalseid efekte ja uusi võimalusi.

Ülim täpsus – lennake manuaal režiimis DJI FPV Remote Controller 2-ga, et saavutada täiustatud lennuliigutused, stabiilsed aerofotograafia efektid ja mitmekesine pildikeel filmimiseks.
Praktika teeb täiuslikuks – DJI virtuaallennu rakendus on rakendatav nii arvutitele kui ka nutitelefonidele ning sisaldab erinevaid simuleeritud stsenaariume. Saad harjutada toas või õues, lihvida oma lennuoskusi ja saada samm-sammult meisterpiloodiks.

Product Details
1381119

Specification

Töötemperatuur
-10 – 40 °C
Maksimaalne lennuaeg (min)
18

Memory

Mälukaardi tüüp
microSD

Networking

GPS
+

Movie recording

Video lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160 60p
Reviews
No comments
Delivery details
Delivery

3-5 workdays

Available carriers

  • Tulen ise poodi järgi
  • Kulleriga maja ette
  • Kulleriga maja ette (+)

Menu

Settings